BMW X7 G07: ето го първият мотокар

Съдържание:

BMW X7 G07: ето го първият мотокар
BMW X7 G07: ето го първият мотокар
Anonim
BMW X7
BMW X7

BMW X7: Според списание Motoring, това е първата тестова кола, забелязана под формата на удължено BMW X5, предстоящото BMW X7. Прототипът е забелязан в Гархинг, близо до Мюнхен

BMW X7: Според списание Motoring, това е първото тестово муле, забелязано за предстоящото BMW X7.

Прототипът беше забелязан в Гархинг, близо до Мюнхен, и съдейки по снимките, BMW тества задвижването и окачването на предстоящото BMW X7 с модел с дълга база на настоящото BMW X5 F15.

Първият истински седемместен SUV на BMW ще пристигне през 2018 г. и е изграден върху изцяло новата CLAR (CLuster ARchitecture) архитектура, която BMW току-що представи под новото си BMW Серия 7, което на практика прави новите SUV седалки на Серия 7 който ще бъде по-лек от настоящото петместно BMW X5 F15. Същата архитектура ще бъде открита в производствения модел на Rolls-Royce Cullinan.

С кодово име G07, новото BMW X7 ще се фокусира върху засилване на лукса, на същото ниво като новото BMW Серия 7. Твърди се, че BMW X7 е половин метър по-дълъг и малко по-широк от BMW X5.

Използване на комбинация от горещо формована стомана, алуминий и пластмасови компоненти, подсилени с въглеродни влакна, за рамката на предстоящото BMW X7, което му позволява да тежи по-малко от 1900 кг. Под предния капак ще използва 3,0-литровите, шестцилиндрови бензинови и дизелови модулни агрегати B57 и B58, както и следващо поколение V8 двигател.

Ще има и plug-in хибриден вариант, който ще гарантира повече от 50 км електрически пробег.

Задвижващата система V12 също ще се предлага на BMW X7 като топ, за да се конкурира с водещия Range Rover. Всички негови задвижващи агрегати работят с осемстепенна автоматична скоростна кутия.

Въздушното окачване, монтирано на BMW X7, ще позволи на SUV от висок клас да има впечатляващо управление извън пътя и извън пътя.

BMW очаква обем на продажбите от приблизително 50 000 BMW X7 за една година и ще се произвежда в Спартанбърг, Южна Каролина, заедно с BMW X5 и BMW X6. Освен това BMW планира да се фокусира върху продажбата на BMW X7 в Съединените щати, Китай, Русия и Близкия изток.

Препоръчано: