BMW i8: достъпно за The Peninsula Hotel

Съдържание:

BMW i8: достъпно за The Peninsula Hotel
BMW i8: достъпно за The Peninsula Hotel
Anonim
BMW i8 хотел Peninsula
BMW i8 хотел Peninsula

BMW i8 и The Peninsula Hotel в Шанхай: заедно за първокласно обслужване

BMW i8 и гостите на The Peninsula Shanghai вече ще могат да изпитат тръпката от шофирането на BMW i8, предоставено от петзвездния хотел, който добави още една ексклузивност: автопаркът му е обогатен с иновативни спортен автомобил на баварската марка благодарение на навлизането на BMW i8 в нейния автопарк.

BMW i8 прави още една стъпка в стратегията на BMW Group за насърчаване на устойчивата мобилност и е напълно подкрепен от The Peninsula, Шанхай, който е инсталирал обществени станции за зареждане, съвместими с всички стандартизирани електрически автомобили за Китай.

Ходът е част от активните усилия на BMW Group за насърчаване на електрическата мобилност в Китай и идва, след като компанията достави BMW i3 за хотел Kempinski Beijing миналата година.

BMW Group също така подкрепя изграждането на обществени мрежи за зареждане в Китай, като работи с водещи китайски и местни държавни организации и предприятия, като State Grid, Shanghai Electric Power, Expo Shanghai Group, Vanke Group и Swire Group. Частните клиенти също са подпомогнати при преминаването към електрическа мобилност, като например стенни кутии BMW i на безплатен заем, включително монтаж, които се предлагат на първите клиенти на BMW i. Оторизираните дилъри на BMW i са длъжни да гарантират, че всички клиенти на BMW i имат подходящ достъп до точка за зареждане.

И за BMW i8 това не е изключение.

От пускането си на пазара през юни 2014 г., BMW i8 се доказа като много търсен автомобил с над 4000 доставки до клиенти по целия свят. Това е най-устойчивият спортен автомобил в света и първият plug-in хибрид на BMW Group.

Превозни средства като Rolls-Royce, BMW и MINI се използват като лимузини във всеки от хотелите Peninsula по света; добавянето на гамата BMW i подчертава продължаващото успешно партньорство между BMW Group и групата за луксозни хотели.

Препоръчано: