BMW America’ s Cup: Официален партньор на Team ORACLE

Съдържание:

BMW America’ s Cup: Официален партньор на Team ORACLE
BMW America’ s Cup: Официален партньор на Team ORACLE
Anonim
BMW Купа на Америка
BMW Купа на Америка

BMW America’s Cup 35-ата America’s Cup е в ход, като организаторът на събитието, BMW Group, е глобален партньор на America’s Cup Authority Event (ACEA). Този ход издига участието на премиум автомобилния производител като глобален състезателен ветроходен партньор на ново ниво

Купата на Америка е най-старият международен спортен трофей и също така се разглежда като най-предизвикателното състезателно ветроходно събитие, съчетаващо най-добрите спортисти с най-добрата технология. Двубоят между действащите шампиони от TEAM ORACLE USA и основния претендент, който ще се проведе край бреговете на Бермудите през 2017 г., ще напише последната глава в 164-годишната история на това уникално състезание.

BMW America's Cup ще подкрепи ORACLE USA TEAM като технологичен партньор. Мисията на групата е да спечели Купата на Америка за трети пореден път.

Иън Робъртсън, член на борда на BMW AG, BMW Продажби и маркетинг, каза: „Купата на Америка включва много елементи, които също са част от ДНК на BMW, като пионерски дух и готовност да не се отклонявате от нищо предизвикателство. Страстта към иновациите, техническата експертиза и работата в екип са ключови за успеха и всички тези неща могат да бъдат проследени до автомобилите BMW, поради което разширяваме ангажимента си към върха на ветроходството."

Ръсел Кутс, главен изпълнителен директор на ACEA, каза: „Авангардните технологии и прецизното инженерство са ключови както за Купата на Америка, така и за BMW. И двете организации се ръководят от иновациите и променят играта в съответните области.

BMW също е една от най-емблематичните световни марки, с искряща визия и иновативно отношение, които могат само да подобрят Купата на Америка.

BMW представлява превъзходство в инженерството, дизайна и качеството и е перфектното допълнение към Купата на Америка; ние сме изключително горди да приветстваме BMW като глобален партньор на събитието."

Като технологичен партньор, BMW ще предложи своя технически опит на TEAM ORACLE USA в области, включително аеродинамика. „BMW беше важен технологичен партньор за нас, когато спечелихме Купата на Америка във Валенсия през 2010 г.“, каза Джими Спитхил, победителят в последните две издания на състезанието.

"Ние знаем, че техните инженери са най-добрите в света и те могат да ни помогнат да направим нашата лодка по-бърза и да ни дадат предимство."

Партньорството между 35th America's Cup, BMW Oracle Racing и BMW съдържа много елементи:

BMW и ORACLE TEAM USA ще се обединят отново, за да използват водещата си позиция в инженеринга и научноизследователската и развойната дейност, споделянето на знания и технологичните иновации в различни области.

BMW ще бъде напълно интегрирано в маркетинга, брандирането, комуникацията и глобалното събитие на надпреварата за 35-та Купа на Америка от сега нататък до финалите през 2017 г. Емблематичното лого на BMW ще се вижда на малките. референции до круиз по състезателното трасе, на лодката, на крилото и ще бъде добре смазаната екипировка на екипа на TEAM ORACLE USA, както и на задната палуба на конкурентни лодки.

Голяма сцена за BMW America's Cup.

Световната купа, Louis Vuitton Cup America през 2015 г. и 2016 г., както и Бермудските острови през 2017 г., ще бъдат спонсорирани от BMW, което ще осигури паркове от автомобили за транспортиране на гостите до отдела за гостоприемство, като ВИП лица и екип членове. Те включват широка гама от актуални продукти от гамата на BMW, като BMW Серия 7, революционния Plug-in хибриден спортен автомобил BMW i8 и електрическото BMW i3.

За BMW този ангажимент за Купата на Америка е четвъртият ангажимент на производителя в престижното състезание. BMW беше първият производител на премиум автомобили, който участва в събитието с екипа на ORACLE BMW Racing на 31-вата Купа на Америка 2002/03 в Окланд (Нова Зеландия).

Още две поредни кампании с BMW ORACLE Racing Team, който победи действащите шампиони от Швейцария, Alinghi, за да спечели 33-тата Купа на Америка във Валенсия през 2010 г.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Препоръчано: