BMW Серия 4: новото купе и кабрио на 2020 г

Съдържание:

BMW Серия 4: новото купе и кабрио на 2020 г
BMW Серия 4: новото купе и кабрио на 2020 г
Anonim
BMW Серия 4
BMW Серия 4

BMW Серия 4: тук са реконструкциите на следващото BMW Серия 4 Купе (G23) и BMW Серия 4 Кабриолет (G22), които ще дебютират не по-рано от 2020 г

BMW Серия 4 Купе (G23) и BMW Серия 4 Кабриолет (G22) са планирани за 2020 г. и ще има приятна революция по отношение на намаляването на теглото. Сгъваемият твърд покрив ще бъде заменен в полза на по-практичния и по-лек мек покрив от плат.

Проектиран под кодовото име G23, BMW Серия 4 Купе ще се присъедини към следващата гама BMW Серия 3 G20, която ще бъде пусната само две години по-рано. С още пет години управление, дизайнът на новата серия 4 все още е в ранен етап с множество екипи, които се състезават за окончателния дизайн: проектиране на най-продавания модел от BMW.

Използвайки настоящото M4 като отправна точка, немското списание AutoBild се опитва да си представи BMW Серия 4 Купе и BMW Серия 4 Кабриолет.

Компютърът, който генерира изображенията, показва същата изваяна предна част като някои настоящи модели, заедно с по-тънки, преработени LED фарове и големи въздухозаборници, вградени в масивна предна броня.

Страничният изглед изобразява по-атлетично компактно купе, с цялостна линия на шофиране с характер и въздух. BMW Серия 4 Кабриолет G22 следва същата дизайнерска идея.

Използвайки новата модулна платформа, известна като CLAR - съкращение от CLuster ARchitercture - се очаква новото BMW Серия 4 да бъде по-спортно, да тежи по-малко и да предлага по-добра динамика на шофиране. Очакваме BMW Серия 4 Купе G23 да използва окачване с регулируеми амортисьори, динамични стабилизиращи щанги, активно кормилно управление и система за векторизиране на въртящия момент, която се интегрира с ABS на автомобила и контрол на стабилността, което осигурява управляемост на автомобила.

Новите модели на BMW Серия 4 G22 / G23 може да имат по-големи спирачки, колесни лагери с ниско триене, адаптивно окачване, което може да модулира наклона в движение, задвижване на четирите колела с по-бързо разпределение на въртящия момент и алуминиеви колела и въглеродни влакна

Всички най-нови технологии, представени предварително от BMW, ще бъдат прехвърлени към BMW Серия 4 Купе G23 и Кабрио G22, включително активно поддържане на лентата, автоматично спиране, дистанционно управление за самостоятелно паркиране, автоматично изпреварване при определени условия и полуавтономно шофиране както по магистрали, така и по движение със спиране и тръгване със скорости до 40 mph.

BMW ще продължи да използва четири- и шестцилиндрови агрегати за новата серия 4, но не се изключва използването на трицилиндрови агрегати.

Препоръчано: