BMW Motorrad: “ кутия с 2 клапана” още през септември

Съдържание:

BMW Motorrad: “ кутия с 2 клапана” още през септември
BMW Motorrad: “ кутия с 2 клапана” още през септември
Anonim
BMW Motorrad R NineT
BMW Motorrad R NineT

BMW Motorrad и неговият "2-valve boxer" се завръщат на 6 септември в Terme di Rivanazzano за несравним момент на събиране

BMW Motorrad Italia, след успеха на етапа в Рим на "2-valve Boxerata" - събирането, посветено на собствениците на стандартни или персонализирани 2-клапанови боксер BMW - ние отново сме в Oltrepò Pavese. Събитието както винаги е напълно безплатно и се вписва в рамките на събитието

"Хляб и салам", организиран от Riders Italian Magazine.

Срещата на Boxerata 2V е насрочена за неделя, 6 септември в 10.00 часа в Terme di Rivanazzano (Павия), в corso Repubblica на ъгъла на Via Pedemonti, а около 11.00 часа ще тръгнем в група за мотоциклет яздете по най-внушителните улици в района.

BMW Motorrad разшири поканата към други модели мотоциклети: в допълнение към всички модели Boxer 2 Valves, класически, персонализирани BMW и R nineT, първата специална серия BMW Motorrad, създадена да отпразнува 90 години на марката, без забравяйки славните ендуро, роудстъри и туристически модели, при условие че всички те са оборудвани с мощен 2-клапанов боксер двигател, който излезе от производство преди почти двадесет години, през 1996 г.

La Boxerata ще има фермата Ca 'del Monte на хълмовете на Cecima като точка на пристигане за партито на Riders Italian Magazine „Bread & Salam“около 12.30. Ден, отворен за всички и безплатен за забавление и споделяне на страстта, за да се докоснете до безбройните нюанси и вариации на света на класическите и персонализирани мотоциклети, откривайки всички "поръчкови и ретро" стилове. Както и в предишните издания, ще има традиционния парад на специални мотоциклети, церемонията по награждаването на най-специфичните облекла и аксесоари и възможността да опитате изживяването от спускане с парапланер, както и поредица от особено приятни и забавни моменти.музика и, както за всички издания на събитието Bread & Salam, организирано от Riders Italian Magazine, като подарък за всички участници, одеяло и необходимото за пикник с приятели.

Препоръчано: