BMW M4 Widebody от VARIS

Съдържание:

BMW M4 Widebody от VARIS
BMW M4 Widebody от VARIS
Anonim
BMW M4 Widebody F82
BMW M4 Widebody F82

BMW M4 Widebody от VARIS: направете път за това

BMW M4 Widebody, разширете пътните платна, увеличете отпечатъка, придайте "мачо" DTM външен вид на автомобила, отдайте се на аеродинамиката, така че след като Vorsteiner представи своя комплект за широко каросерия за новото BMW M3, друг тунер, Varis, изгражда смел дизайн и разширява популярната спортна кола на марката пропелер.

Предната част на BMW M4 Widebody се откроява с предния си сплитер от въглеродни влакна и четири смъртоносни карбонови уха.

Освен това беше монтиран преден капак от въглеродни влакна, докато бяха добавени разширени арки на предните колела, за да се увеличи визуалният обхват на автомобила.

Допълнителни промени включват, в BMW M4 Widebody, нов преден и заден четвърт панел, комплект матово черни джанти с пет спици, нов заден дифузьор и състезателно задно крило, произведени от Studie Japan.

Не са публикувани подробности за регулирането на мощността на славния 6-цилиндров редови двигател. Но това BMW M4 Widebody е нещо скандално.

Славният шестцилиндров

BMW M4 се отказва от превъзходния си V8 двигател, за да се върне към произхода си: 6-цилиндров редови

Да, но този път с "феята на турбината", която да му помогне.

3 литра, 431 к.с. максимална мощност, налична при 5500 об/мин (не се притеснявайте, може да се разтегне до 7500 об/мин) и въртящ момент от 550 Н·м при само 1850 об/мин. Практически двигател с въртящ момент "назад", всичките обърнати на средно високи обороти.

Новият 6-цилиндров S55 е стриктно извлечен от настоящия N55 TwinScroll с технологията TwinPowerTurbo на BMW, но е - разбира се - преработен от инженерите на Motorsport, за да му се даде тази допълнителна "£" (£=повече глупави усмивки) се очаква от автомобил от Мюнхенския състезателен отдел.

Ако искате да се идентифицирате с Bellof, ще имате отличната 7-степенна DKG, която ще ви позволи да покриете класически 0-100 км / ч само за 4,1 секунди (стигат до 4,3 с ръчна скоростна кутия).

Максималната скорост е ограничена до 250 км / ч, а средният разход на автомобилите е между 8, 3 и 8, 8 литра / 100 км.

BMW M4 Widebody F82
BMW M4 Widebody F82

Препоръчано: