Alpina: възможни хибридни автомобили в бъдеще

Съдържание:

Alpina: възможни хибридни автомобили в бъдеще
Alpina: възможни хибридни автомобили в бъдеще
Anonim
алпина bmw
алпина bmw

Alpina с нарастващия успех на хибридните и електрическите автомобили обмисля разширяване на гамата си до тези автомобили. Ще видим ли хибриди Alpina в бъдеще?

Alpina с нарастващия успех на хибридните превозни средства и чисто електрическите превозни средства принуждава ALPINA да обмисли бъдещ хибриден модел в тяхната гама. През последните години базираният в Buchloe автомобилен производител постигна значителен успех със своите дизелови модели в Европа.

Не само големите и бързи дизелови автомобили, но и дизеловите SUV, като съвсем скорошния Alpina XD3, демонстрират колко по-разнообразно е търсенето от страна на клиентите на Buchloe.

Говорейки на скорошните празненства за 50-ия рожден ден на компанията, главният изпълнителен директор Анди Бовенсипен каза: „Хибридната технология напредва бързо. Виждаме това, което бих нарекъл „второ поколение“хибриди и електрически превозни средства, като BMW i8, и става все по-интересно.“

Също така Bovensiepen казва, че хибридната технология не е била достатъчно добра, за да бъде обмислена от малкия производител на автомобили досега, но пейзажът и технологията са се променили.

„Нещото, което трябва да запомним е, че нашите клиенти обичат да шофират и също така купуват нашите машини за ежедневна употреба. И хибридната технология не беше достатъчно добра за това досега. Опасността е, че колата е фантастична за 200 мили, но след това малката батерия се изтощава и имате разочароваща кола за останалата част от пътуването. Ако разполагаме с добра техническа база от BMW и също така видим, че цифрите за продажби се увеличават, тогава можем да имаме готов автомобил в рамките на две години."

Главният изпълнителен директор на ALPINA също каза, че Alpina ще продължи да търси алтернативни изкопаеми горива, включително LPG, както и хибридни приложения.

„Не можем да забравим нашия шестцилиндров бензинов двигател“, каза той. „Разбира се, имаме силно търсене на дизел, но печалбите при бензиновите двигатели винаги са били много важни.“

Популярна тема