Alpina: възможни хибридни автомобили в бъдеще

Съдържание:

Alpina: възможни хибридни автомобили в бъдеще
Alpina: възможни хибридни автомобили в бъдеще
Anonim
алпина bmw
алпина bmw

Alpina с нарастващия успех на хибридните и електрическите автомобили обмисля разширяване на гамата си до тези автомобили. Ще видим ли хибриди Alpina в бъдеще?

Alpina с нарастващия успех на хибридните превозни средства и чисто електрическите превозни средства принуждава ALPINA да обмисли бъдещ хибриден модел в тяхната гама. През последните години базираният в Buchloe автомобилен производител постигна значителен успех със своите дизелови модели в Европа.

Не само големите и бързи дизелови автомобили, но и дизеловите SUV, като съвсем скорошния Alpina XD3, демонстрират колко по-разнообразно е търсенето от страна на клиентите на Buchloe.

Говорейки на скорошните празненства за 50-ия рожден ден на компанията, главният изпълнителен директор Анди Бовенсипен каза: „Хибридната технология напредва бързо. Виждаме това, което бих нарекъл „второ поколение“хибриди и електрически превозни средства, като BMW i8, и става все по-интересно.“

Също така Bovensiepen казва, че хибридната технология не е била достатъчно добра, за да бъде обмислена от малкия производител на автомобили досега, но пейзажът и технологията са се променили.

„Нещото, което трябва да запомним е, че нашите клиенти обичат да шофират и също така купуват нашите машини за ежедневна употреба. И хибридната технология не беше достатъчно добра за това досега. Опасността е, че колата е фантастична за 200 мили, но след това малката батерия се изтощава и имате разочароваща кола за останалата част от пътуването. Ако разполагаме с добра техническа база от BMW и също така видим, че цифрите за продажби се увеличават, тогава можем да имаме готов автомобил в рамките на две години."

Главният изпълнителен директор на ALPINA също каза, че Alpina ще продължи да търси алтернативни изкопаеми горива, включително LPG, както и хибридни приложения.

„Не можем да забравим нашия шестцилиндров бензинов двигател“, каза той. „Разбира се, имаме силно търсене на дизел, но печалбите при бензиновите двигатели винаги са били много важни.“

Препоръчано: