BMW M4 DTM Wittmann Edition: сега с 525 к.с

Съдържание:

BMW M4 DTM Wittmann Edition: сега с 525 к.с
BMW M4 DTM Wittmann Edition: сега с 525 к.с
Anonim
bmw m4 dm wittmann издание
bmw m4 dm wittmann издание

BMW M4 DTM Wittmann Edition от TVW: 525 к.с., 700 Nm и естетика, която не остава незабелязана

BMW M4 DTM Champion Edition е рядкост на пътя. Създаден, за да отпразнува победата на Марко Витман в DTM, специалното BMW M4 DTM отиде при само 23 клиенти, включително шампиона на DTM. Едно от тези копия се озова в ръцете на тунера на TVW в Германия, който реши да изгради тунинг програма около специалното BMW M4 DTM.

В сравнение с оригиналния модел, тунингованото BMW M4 DTM Champion Edition идва с нови 20-инчови BBS FI ковани алуминиеви джанти, боядисани в черно.

Джантите са обвити в комплект гуми Michelin Pilot Super Sport.

За да снижи каросерията на автомобила и да подобри динамиката на шофиране, немският тунер магазин е инсталирал комплект окачване KW Clubsport. Звуковият отдел става резултат от актуализация и благодарение на линията Akrapovic Evolution от титан. Звуковият байпасен клапан може да се отваря или затваря чрез просто натискане на бутон на волана. Изпускателната система спестява 10 кг в сравнение със стандартната система и дава още 17 конски сили на шестцилиндровия двигател S55 с две турбини.

В комбинация с въздушен филтър K & N и нов ECU модул на двигателя, TVW Car Design обещава мощност от 525 к.с. и максимален въртящ момент от 700 нютон метра.

Ако това не е напредък.

Славният шестцилиндров

BMW M4 се отказва от превъзходния си V8 двигател, за да се върне към произхода си: 6-цилиндров редови

Да, но този път с "феята на турбината", която да му помогне.

3 литра, 431 к.с. максимална мощност, налична при 5500 об/мин (не се притеснявайте, може да се разтегне до 7500 об/мин) и въртящ момент от 550 Н·м при само 1850 об/мин. Практически двигател с въртящ момент "назад", всичките обърнати на средно високи обороти.

Новият 6-цилиндров S55 е стриктно извлечен от настоящия N55 TwinScroll с технологията TwinPowerTurbo на BMW, но е - разбира се - преработен от инженерите на Motorsport, за да му се даде тази допълнителна "£" (£=повече глупави усмивки) се очаква от автомобил от Мюнхенския състезателен отдел.

Ако искате да се идентифицирате с Bellof, ще имате отличната 7-степенна DKG, която ще ви позволи да покриете класически 0-100 км / ч само за 4,1 секунди (стигат до 4,3 с ръчна скоростна кутия).

Максималната скорост е ограничена до 250 км / ч, а средният разход на автомобилите е между 8, 3 и 8, 8 литра / 100 км.

bmw m4 dtm wittmann edition
bmw m4 dtm wittmann edition

Препоръчано: