BMW Серия 7 G11: първото дистанционно управление с 007

Съдържание:

BMW Серия 7 G11: първото дистанционно управление с 007
BMW Серия 7 G11: първото дистанционно управление с 007
Anonim
BMW Серия 7 G11
BMW Серия 7 G11

BMW Серия 7 G11: първото дистанционно управление на флагмана в Мюнхен беше от таен агент Джеймс Бонд

BMW Серия 7 G11 предизвика много опасения относно способността на новия флагман в Мюнхен да паркира без шофьор на борда. Неговата нова функция за самостоятелно паркиране се управлява чрез дистанционното управление със сензорен екран, което се доставя с автомобила. Идеята е да ви позволи да паркирате колата си в зона, където може да е твърде трудно да отворите вратите, за да излезете.

Методът е прост: подредете колата към желаното от вас място за паркиране, излезте от колата, натиснете бутона за паркиране на ключодържателя и готово, BMW Серия 7 G11 ще паркира вместо вас.

И когато дойде време да се върнете към шофирането, просто използвайте дистанционното управление на BMW Серия 7 и то отново ще излезе от паркинга, готово да седнете на борда.

Въпреки това, BMW Серия 7 G11 не е първата серия 7, която се управлява дистанционно.

Джеймс Бонд, известният международен шпионин на MI6, имаше подобна кола във филма "Утре никога не умира". Във филма Пиърс Броснан - агент 007 - среща Кю, интенданта на Бонд, който му предоставя BMW 750iL E38 с възможност за управление с дистанционно управление. Във филма Джеймс Бонд избягва дъжда от стрелба, докато седи удобно на задната седалка и управлява 750iL просто с помощта на мобилния си телефон, интегриран в колата. Той е в състояние умело да маневрира със същото, избягвайки всякакви препятствия и лоши момчета благодарение на дистанционното управление, просто защото е Джеймс Бонд.

Докато това може да е почти невъзможно да се направи в реалния свят, в света на Бонд всичко е възможно. Разбира се, BMW може да даде на BMW Серия 7 G11 възможност за дистанционно управление, това със сигурност е възможно. Фактът, че BMW Серия 7 може да се движи сам, е свидетелство за това, че това би било възможно. Ако машината може да маневрира сама, тогава тя може да се управлява дистанционно. Но това би било лудост и невъзможно за контрол и, честно казано, не е сигурно. Но простият акт на паркиране с натискане на тъчпада е достатъчен засега.

Въпреки че може да не успеем да прогоним BMW Серия 7 G11 далеч от лошите, както хитро направи Бонд в Tomorrow Never Dies, все пак можем да направим малък жест, който да го помни от разстояние. Така че само помислете, ако сте щастлив собственик на ново BMW Серия 7, че можете да паркирате колата си в Мюнхен в гаража - всяка вечер - без да се налага да сте зад волана, така че да се почувствате като Джеймс Бонд, дори и да сте сам за момент.

Колко коли могат да направят това?

Препоръчано: