BMW: две концепции в Монтерей

Съдържание:

BMW: две концепции в Монтерей
BMW: две концепции в Монтерей
Anonim
BMW
BMW

BMW е готово да представи две концепции на Седмицата на автомобилите в Монтерей. Едната вероятно ще бъде шоу кола за формата на видеоигрите Gran Turismo

BMW планира да представи два нови концептуални автомобила тази година на Monterey Car Week преди Pebble Beach Concours d’Elegance Concours d'Elegance.

Въпреки че BMW все още не е разкрило никакви подробности за новите концептуални автомобили, този тийзър показва волана, който ще бъде включен в поне един от новите модели. Воланът на BMW има елегантен дизайн, напомнящ по-скоро на контролери за видеоигри, отколкото на воланите, използвани при пътни автомобили. Това е голям, хоризонтален дизайн, който прилича малко на онези волани от Формула 1 и други състезателни коли. Четири бутона обграждат кръглото централно монтирано лого, още два са монтирани в горната част на волана, а големи лостчета украсяват волана.

Предвид футуристичния дизайн е възможно поне един от концептуалните автомобили на BMW да бъде направен като прототип на автомобил за видеоиграта Gran Turismo. Миналата година BMW използва празненствата на Pebble Beach, за да представи две коли, които вече бяха разкрити другаде. Компанията представи своя BMW M5 30th Jahre Edition ,и Vision Luxury Future Concept , който преди това беше показан в Пекин. И автомобилният производител продаде на търг ограничено издание на BMW i8, наричайки го BMW i8 Concours d'Elegance, което беше продадено за умопомрачителните $ 825 000. Очаквайте повече подробности за двете нови концептуални автомобили BMW .

Препоръчано: