Бадовини: шесто място във второ състезание в Лагуна Сека

Съдържание:

Бадовини: шесто място във второ състезание в Лагуна Сека
Бадовини: шесто място във второ състезание в Лагуна Сека
Anonim
Badovini BMW Motorrad Italia SBK Team
Badovini BMW Motorrad Italia SBK Team

Бадовини заема шесто място в състезание две в Лагуна Сека

Бадовини за деветия кръг от световния шампионат на eni FIM Superbike в Лагуна Сека за отбора BMW Motorrad Italia SBK и неговия пилот Аертон Бадовини.

След като се отличи вчера в Superpole 1 и получи дванадесето място в следващия Superpole 2, днес Badovini стартира от четвъртия ред. Как премина състезанието на пилота на баварския отбор?

Първият манш се характеризира с добър старт на Бадовини, който обаче беше принуден да се оттегли по време на четвъртата обиколка поради технически проблем.

Второто състезание мина много по-добре. Стартът на състезателя на екипа на BMW Motorrad Italia SBK не беше много бърз, но с отлично състезателно темпо Аертон успя да възстанови много позиции, завършвайки с отлично шесто място, което възнаграждава отличната работа на целия отбор.

Следващият кръг от eni FIM Superbike World Championship е насрочен за уикенда на 31 юли, 1 и 2 август на пистата Sepang в Малайзия.

Айртон Бадовини: „Като цяло съм много доволен от това как мина този уикенд, дори ако срещнахме някои технически проблеми, по които ще работим веднага щом прибирай се. Жалко за първия манш, защото позицията беше добра и можехме да се справим добре. За съжаление обаче се наложи да спра поради технически проблем. Във второ състезание стартът ми не беше най-добрият и бях принуден да се върна в състезание, което обаче ме доведе до шесто място, което ме удовлетворява. Голямо благодаря на моя екип, който работи по най-добрия начин дори тук, в Лагуна .

Херардо Акочела- Директор на екипа: „Беше ден с възходи и падения. В първия манш бяхме блокирани от технически проблем, но го компенсирахме във втория, като Бадовини зае отлично шесто място. Тук, в Лагуна Сека, идентифицирахме някои проблеми, върху които ще трябва да работим, за да бъдем по-конкурентоспособни от следващата среща в края на месеца в Сепанг. "

Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: