BMW X5 M: 240 км/ч за вас

Съдържание:

BMW X5 M: 240 км/ч за вас
BMW X5 M: 240 км/ч за вас
Anonim
BMW X5 M
BMW X5 M

BMW X5 M: един от най-бързите SUV на пазара, достига 240 км/ч

BMW X5 M е сред най-бързите SUV автомобили на пазара и представлява най-добрият израз на SUV технологията и „спортността“за BMW. Има нещо присъщо желано в двутонен слон, който може да спринтира като Юсейн Болт; в същото време това е най-ненормалното нещо, което може да съществува. Но това също е технологично развитие.

На повечето световни пазари BMW X5 M е универсално разглеждано като дрънкулка на немското инженерство и ако този 2,4-тонен пахидермичен SUV е в състояние да ускори от 0-100 км/ч само за 4 секунди, всичко е в гарнитура от горчивия ориз. Все пак е доста впечатляващо за такъв тежък звяр.

Новото BMW X5 M се задвижва от двигател M TwinPower Turbo, преработен от Motorsport, базиран на 4,4-литровия Biturbo S63 V8, но предлагащ повече мощност и въртящ момент, както и по-добра мощност.

Всъщност максималната мощност на новия турбо двигател на M е 575 к.с., три процента по-висока от тази на предшественика му и е налична между 6000 и 6500 об./мин. В същото време максималният въртящ момент на двигателя е увеличен с около 10 процента до 750 Nm, на който можете да се насладите в изключително широк диапазон на оборотите - от 2200 до 5000 об/мин.

Максималната скорост е електронно ограничена на 250 км / ч.

BMW също работи върху звука на двигателя и акустиката на V8: два параметъра, които са впечатляващи отвътре и отвън на автомобила.

За да види как BMW X5 M лети до ограничението на скоростта си, блогът GTboard взе високопроизводителния SUV от Мюнхен и изхвърли скоростомера за ивица магистрала и известно ускорение по права линия.

Ако искате да се насладите на новата функция Launch Control, просто преминете към 3 минути от видеото, за да видите системата в действие на новото BMW X5 M.

Препоръчано: