BMW M4 GTS и 3.0 CSL Hommage, представени в Peeble Beach

Съдържание:

BMW M4 GTS и 3.0 CSL Hommage, представени в Peeble Beach
BMW M4 GTS и 3.0 CSL Hommage, представени в Peeble Beach
Anonim
BMW M4 GTS
BMW M4 GTS

BMW M4 GTS и 3.0 CSL Hommage ще бъдат представени в Peeble Beach едновременно с великолепния Concours d'Elegance в Калифорния

BMW M4 GTS и 3.0 CSL Hommage, според слуховете, ще бъдат представени в Пийбъл Бийч.

BMW ще представи модела BMW M4 GTS и концепцията 3.0 CSL Hommage на предстоящия Concours d'Elegance в Пебъл Бийч. Въпреки че BMW M4 GTS вече беше очаквано от самото BMW, изненадата идва от 3.0 CSL Hommage, което BMW нарича първо в света, въпреки че беше представено през май на езерото Комо. Според доклад на Autocar, 3.0 CSL Hommage е актуализирана версия на тази, която познаваме от преди, няма други известни подробности. Новините ще бъдат известни в момента

Общността на BMW се надяваше, че Motorsport може да направи грандиозен вход в Pebble Beach с двойно представяне, което ще включва желаното от феновете BMW M2 F87. В допълнение, BMW предостави изображение на волана на състезателна концептуална кола с типичния стил и цветове на Motorsport, индикация, че ще присъства модел M.

Точно като BMW M3 GTS, BMW M4 GTS се очаква да бъде грубо готова за писта, но разрешена за движение по улиците версия като сегашното BMW M4. Вътрешната система за поръчки на представителства на BMW в САЩ изброява началото на производството през март 2016 г. за BMW M4 GTS.

BMW M4 GTS ще включва новата система за водно впръскване, която се вижда в BMW M4 MotoGP Safety Car. В момента смятаме, че очакваното BMW M4 GTS ще има не по-малко от 470 к.с. Нашите източници казват, че керамичните спирачки ще бъдат стандартни за GTS и трансмисията с двоен съединител вероятно ще бъде единственият предлаган избор. BMW M4 GTS ще се предлага само в три цвята и ще забравите задните седалки у дома.

Спецификацията за САЩ M4 GTS може да няма всички характеристики на европейската версия, „благодарение“на строгите пътни разпоредби на САЩ. Тази година събитието започва на 16 август.

Препоръчано: