Rolls-Royce Wraith от Ares Design: изключителен лукс

Съдържание:

Rolls-Royce Wraith от Ares Design: изключителен лукс
Rolls-Royce Wraith от Ares Design: изключителен лукс
Anonim
Rolls-Royce Wraith
Rolls-Royce Wraith

Rolls-Royce Wraith от Ares Design: как да комбинирате звяр със 700 к.с. с всичко най-добро от лукса

Rolls-Royce Wraith е един от най-ексклузивните луксозни автомобили в света. Все още има места по света, където колата е обичайна норма, а не изключение. За да предостави на своите клиенти в Дубай допълнително персонализиране на отдела Bespoke, базираният във Виена тунинг магазин - Ares Design - въвежда изключително персонализирана и изключително луксозна програма за Rolls-Royce Wraith.

Програмата започва с рестайлинг на екстериорния дизайн, започвайки с нова масивна решетка с хоризонтални ламели от въглеродни влакна. Предната част получава два нови и по-големи предни въздухозаборника, които не оставят никакво съмнение относно представянето, което идва под капака. За допълнително подобряване на охлаждането на двигателя, предният капак е персонализиран, за да включва въздухозаборници, нещо, което обикновено се вижда при високопроизводителни автомобили, ориентирани към писта.

Отзад дизайнът на Ares осигурява напълно нов външен вид, оформен от новата задна броня. Ауспусите са оригинални и са заменени с две титанови тръби с уникална форма, обграждащи дифузера от въглеродни влакна.

Специално проектираните колела могат да бъдат 22 или 23 инча.

Във вътрешността на Rolls-Royce Wraith от Ares Design е приложена същата обработка с въглеродни влакна, съчетана с персонализиран волан, сплескан отдолу и отгоре. Двуцветната кожа с бели шевове прави интериора несравним лукс, като осигурява ново ниво на персонализиране.

Ако търсите повече мощност, дизайнът на Ares има отговора за вас.

Rolls-Royce Wraith осигурява екстремна безпроблемност благодарение на огромния компресор V12 с два турбокомпресора, това не е нищо друго освен версия с увеличен ход и диаметър на двигателя BMW N74. Благодарение на новите параметри на хода и отвора, двигателят има работен обем от 6,6 литра, комбиниран с модерните BMW Bi-VANOS технологии за променливо газоразпределение, HPI високопрецизно директно впръскване и система за променливо повдигане. Valvetronic; всичко това му позволява да достави мощност от 570 к.с. (420 kW) при 5250 об/мин и въртящ момент от 780 Нм при 1500 об/мин, разтоварени към земята благодарение на осемстепенната автоматична скоростна кутия ZF 8HP90. С обработката на тунера конете летят със 700 и 0-100 км/ч се изгарят за по-малко от 4 секунди. Бърз лукс.

Rolls-Royce Wraith
Rolls-Royce Wraith
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: