BMW Spartanburg: нова линия на каросерията

Съдържание:

BMW Spartanburg: нова линия на каросерията
BMW Spartanburg: нова линия на каросерията
Anonim
bmw spartanburg
bmw spartanburg

BMW Spartanburg: американският завод ще се разшири с изграждането на нов цех за каросерии, което ще го направи най-големият в света за BMW

BMW Spartanburg: заводът в Южна Каролина ще се разшири с изграждането на нов цех за каросерии. Заводът с площ от 49 000 квадратни метра, който ще съдържа някои от най-модерните технологии в автомобилната индустрия, включително повече от 650 робота.

Говорителят на BMW Manufacturing Co. Скай Фостър каза, че новият цех за каросерии е част от обявения от BMW проект за разширяване на стойност $1 000 000 000 за увеличаване на производството в завода и за започване на производството на BMW X7 и по този начин за създаване на още 800 работни места.

BMW очаква обем на продажбите от приблизително 50 000 BMW X7 за една година и ще се произвеждат в завода на BMW Спартанбърг, Южна Каролина заедно с BMW X5 и BMW X6. Освен това BMW планира да се фокусира върху продажбата на BMW X7 в Съединените щати, Китай, Русия и Близкия изток.

Говорителят каза, че BMW ще построи 360-метрова конвейерна лента, която ще пренася заварени каросерии от цеха за каросерии до основната сграда за довършване, боядисване и сглобяване.

Строителството и машинните инструменти ще бъдат завършени през 2017 г.

Компанията също ще изгради паркинг за посетители с повече от 120 места в Zentrum. Проектът се очаква да бъде завършен през октомври, каза той.

Фостър каза, че когато новият парцел бъде завършен, настоящият парцел ще се използва за допълнителен паркинг.

„Тъй като добавяме 800 нови работни места до 2016 г., имаме нужда от повече места за паркиране“, каза той.

Инвестицията от 1 милиард долара ще увеличи капацитета с 50 процента до 450 000 автомобила годишно и ще увеличи работната сила на завода до близо 9 000 партньора, което го прави най-големият завод на BMW в света. Той може да се похвали с повече от 46 000 квадратни метра производствено пространство в кампус от 4'653'885 квадратни метра, както и своя енергиен център, център за семейно здраве на място и 24-часов център за сигурност и свързана противопожарна служба.

BMW е инвестирало почти 7 милиарда долара в завода до момента.

Препоръчано: