MINI Connected: към технологията

Съдържание:

MINI Connected: към технологията
MINI Connected: към технологията
Anonim
MINI свързан
MINI свързан

MINI Connected: след пет години приложението MINI Connected е в процес на сериозно повторно стартиране

MINI Connected, телематичното приложение на марката MINI е подновено, като новата версия е достъпна за изтегляне от средата на август. Дизайнът следва същите принципи, приложени към пренастройването на марката, както беше разкрито наскоро, което означава, че фокусът очевидно е изместен към същественото. По същия начин, по който марката сега е възприела много по-приятелски глобален подход, MINI Connected в бъдеще ще се фокусира върху функциите за шофиране.

Отсега нататък приложението MINI Connected ще включва следните функции:

  • MINI Streetwise
  • Основните функции за състояние, приложения и профил
  • Онлайн търсене
  • Спорт и измервател на сила
  • Календар

MINI Streetwise:. Новата централна функция на приложението MINI Connected

MINI Streetwise, новото приложение MINI Connected, позволява на потребителите да видят най-добрия маршрут на своя смартфон, преди пътуването да започне. За тази цел приложението използва личните данни за шофиране на потребителя заедно с миналите пътувания на потребителя и показва информация като продължителност на пътуването и разход на гориво. Приложението определя текущата позиция и показва всички регистрирани до момента дестинации и най-добрите маршрути на смартфона. Ако няколко маршрута вече са записани за една и съща дестинация, MINI Streetwise ще изчисли най-добрия личен маршрут на потребителя като препоръчителна опция. Щракването върху POI на дестинацията показва очакваното време на пристигане заедно с алтернативни маршрути, включително данни като разстояние, време за пътуване и разход на гориво. Потребителите могат да избират местата да се показват на карта или като списък. Същата тази информация може да се види в инструмента Centro, след като смартфонът е свързан към MINI. Следователно шофьорите винаги имат ясна препоръка за най-добрия начин да стигнат от А до Б.

Другите елементи от менюто в приложението MINI Connected с един поглед.

Позицията на автомобила, нивото на горивото, оставащия пробег и последното записано пътуване могат да бъдат намерени под елемента от менюто "Статус". Щракването върху местоположението отваря карта, показваща маршрута до паркираната кола. Всички налични и инсталирани приложения са изброени в раздела „Приложения“, предоставяйки на потребителите кратко резюме на всички приложения, които могат да се използват в автомобила чрез MINI Connected, както и приложения на трети страни, които са достъпни за тяхното MINI. в App Store или които вече са инсталирани на смартфона, който сега е свързан към автомобила. В допълнение към това има елемент от менюто "Профил", където потребителите могат да въведат име за себе си или за своето MINI, да качат снимка и да извикат личната си статистика за шофиране, включително общо разстояние, общо време на шофиране и средна консумация. И накрая, потребителите могат да намерят цялата информация за приложението и MINI Connected в секцията "Информация".

MINI Connected идва с ориентираните към производителността приложения за превозни средства Sport Instruments и Force Meter.

Спортните инструменти и приложения на Force Meter могат да бъдат извикани директно в MINI Center за преглед на данни за ефективността. Sport Instruments показва данни за двигателя, включително RPM, въртящ момент, температура на двигателя и моментна мощност на двигателя.

Приложението динамометър междувременно показва всички сили на ускорение на движещия се екран, използвайки графики, за да покаже текущото надлъжно и напречно ускорение.

Онлайн търсене и календар допълват гамата от функции на MINI Connected

Онлайн търсенето може да се използва за бързо намиране на места и адреси, докато сте в колата и да ги прехвърлите директно към навигационната система на MINI за планиране на маршрута. Възможно е да извършвате телефонни обаждания директно от функцията за онлайн търсене, например да направите резервация в ресторант. MINI Connected също позволява на автомобила да се свърже с календара на смартфона. След това всички срещи и списъци със задачи се показват на дисплея на автомобила, заедно с подробности като участници, телефонни номера и адреси, и могат да бъдат импортирани в навигационната система като дестинации, докато разговорите могат да се извършват директно чрез високоговорител на автомобила.

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: