Bang & Olufsen: 5.1 горният съраунд за BMW X5 и BMW X6

Съдържание:

Bang & Olufsen: 5.1 горният съраунд за BMW X5 и BMW X6
Bang & Olufsen: 5.1 горният съраунд за BMW X5 и BMW X6
Anonim
Bang & Olufsen
Bang & Olufsen

Bang & Olufsen отваря нови пространства в BMW, където от години върхът на гамата в отличното автомобилно аудио е от Harman-Kardon

Bang & Olufsen отваря нови пространства в BMW, където от години върхът на гамата в отличното автомобилно аудио е от Harman & Kardon.

Дори преди придобиването на датската аудио компания от Harman-Kardon обаче, BMW предлагаше системи Bang & Olufsen в своите автомобили от по-висок клас.

Моделите BMW Серия 7, Серия BMW 6 и BMW X5 и BMW X6 са налични със системи B&O още през 2005 г., но оттогава са настроени фино някои от най-добрите системи - за звукова сложност - никога не се инсталира в кола

Системата с 16 високоговорителя, която оборудва BMW X5 и BMW X6, е различна.

Използвайки усилвател от клас D, обработка на звука TrueImage и динамична оптимизация на звука, съраунд звуковата система на Bang & Olufsen в BMW X5 и BMW X6 е една от най-добрите в бизнеса.

Звуковите инженери от световна класа, работещи за Bang & Olufsen, отнеха повече от 400 часа, за да настроят фино звука във всяко превозно средство чрез слух и инструмент.

Те също така тестваха звука при 155 mph по германските аутобани.

Не само звукът прави системите Bang & Olufsen толкова красиви, но и техният дизайн.

Всяка решетка на високоговорителя е фрезована от плътен алуминий и анодизирана в цвят PerlGlanz, доставен от перките на BMW.

След това има акустична леща, която се издига от арматурното табло и разпространява високочестотния звук в цялото купе, за да гарантира, че всички пътници са в оптимална позиция за слушане.

Това ниво на изтънченост е това, което отличава Bang & Olufsen от другите компании и дава на BMW X5 и BMW X6 истинско предимство по отношение на автомобилното аудио.

Но доброто аудио също се нуждае от добър софтуер. Тази 5.1 съраунд система от B&O не се различава от техническата предпоставка. С два различни режима на слушане водачът може да персонализира как иска да слуша музиката си.

"Режимът на разширяване" разширява възприемането на звука и създава впечатлението, че слушате музика в концертна зала. Това може да помогне за премахване на леко клаустрофобичното усещане на някои автомобилни аудио системи и преди всичко да направи звука по-пълен.

Вторият режим, "Студиен режим", ви позволява да слушате песен така, както я е записал изпълнителят.

Съраунд звуковата система B&O, която оборудва BMW X5 или BMW X6, със сигурност не е евтина, на $3700. Въпреки това, когато харчите пари за кола с разходи за BMW X5 или BMW X6, става ясно, че $3700 са като капка в кофата.

В този ценови диапазон си заслужава допълнителният нокът за аудио изживяване от световна класа всеки път, когато седнете в колата си.

Препоръчано: