MINI: изземване в САЩ за странични въздушни възглавници

Съдържание:

MINI: изземване в САЩ за странични въздушни възглавници
MINI: изземване в САЩ за странични въздушни възглавници
Anonim
МИНИ
МИНИ

MINI: в ход е изтегляне на моделите Cooper, Cooper S и JCW за годините 2014-2015 поради дефект в страничните въздушни възглавници

MINI извършва изземване на моделите MINI Cooper, Cooper S и John Cooper Works от 2014 и 2015 г.

Засегнатите модели не отговарят на изискванията на САЩ за страничен удар за пътниците на задните седалки (FMVSS214, Защита от страничен удар).

Засегнати модели:

F56 MINI - Cooper, Cooper S, John Cooper Works (JCW) модел Година 2014 и 2015.

Според получаването:

"Ако изискванията за ефективност при страничен удар не са изпълнени, пътниците на задната седалка може да са изложени на по-висок риск от нараняване при инцидент."

MINI ще инсталира допълнителни енергопоглъщащи материали в задните зони на каросерията на пътниците.

Оттеглянето се очаква да започне на 12 септември 2015 г.

Собствениците на засегнатите превозни средства се уведомяват от представителствата на MINI.

Не знаем дали изтеглянето ще бъде разширено и на европейска територия, но спецификациите за предотвратяване на инциденти на американска земя са различни от тези на стария континент.

Изтегляне на MINI 15V450000

15V450

Източник: BAVAuto

Открийте MINI John Cooper Works

Двигателят

Мощността, необходима за тази нова забавна бомба, се доставя от 2-цилиндров 4-цилиндров двигател.0 литра, който е разработен на базата на новото поколение силови агрегати с MINI TwinPower Turbo. Той генерира максимална мощност от 170 kW / 231 к.с. и максимален въртящ момент от 320 нютон метра, което позволява ускорение от място за новото MINI John Cooper Works до 100 км/ч за 6,3 секунди. Това намалява времето за спринт с 0, 2 секунди или 3% в сравнение с предишния модел. Еластичността е изпълнена с 10%. Ускорението от 80 до 120 км/ч отнема само 5,6 секунди.

Двигател, окачване, каросерия и интериорна технология, извлечени директно от състезанията, определят уникалния, ориентиран към представянето характер на новото MINI John Cooper Works. В комбинация с допълнителното усъвършенстване на новия продукт на MINI, за феновете, които ценят това автентично състезателно усещане, като същевременно не се отказват от ежедневната практичност.

Изключително мощният двигател, спортната изпускателна система, спортното окачване с ексклузивните 17-инчови джанти от лека сплав John Cooper Works и спортна спирачна система, разработени в сътрудничество със специализирания производител Brembo, свързан с John Cooper Works аеродинамичен комплект, включващ специфичен за модела заден спойлер и безпогрешният дизайн на кокпита допълват новата концепция за спортност, която John Cooper Works си постави.

Препоръчано: