BMW i3: Четиристотин примера за взаимосвързана мобилност в Копенхаген

Съдържание:

BMW i3: Четиристотин примера за взаимосвързана мобилност в Копенхаген
BMW i3: Четиристотин примера за взаимосвързана мобилност в Копенхаген
Anonim
BMW i3
BMW i3

BMW i3: Четиристотин примера за взаимосвързана мобилност в Копенхаген. BMW i се застъпва за подобряване на качеството на живот в градовете;

BMW i3 и BMW i подкрепят подобряването на качеството на живот в градовете; Споделянето на електрически автомобили като ключов компонент; DriveNow с BMW i3 скоро и в Копенхаген, директно свързан с обществен транспорт. След успеха на BMW i3 за автопарковете на DriveNow в Германия, Обединеното кралство и САЩ, следващата важна стъпка е в ход с пускането в експлоатация на 400 BMW i3s в Копенхаген до 3 септември 2015 г.

Ново тук е напълно електрически автопарк, който също е свързан с обществения транспорт. Бъдещият бизнес модел е още по-фокусиран върху индивидуалната мобилност към нуждите на хората в метрополните региони.

За BMW i споделянето на автомобили с електрически превозни средства е важна стъпка в гамата от ранен достъп до електрическа мобилност за широката общественост, за да се намалят трафикът и емисиите в градовете и да се допринесе за по-добро качество на живота.

Датският клон на British Arriva PLC, с 50 процента дял, е най-големият автобусен оператор в Копенхаген.

BMW i3 идеално отговаря на изискванията на този страхотен проект. Освен че е замислен като електрически автомобил с нулеви емисии, той е и първото в света автомобилно предложение за „интермодално маршрутизиране“, тоест интегрирането на услугите на обществения транспорт в пътя на шофиране на автомобилната навигационна система.

Dr. Bernhard Blättel, ръководител на услугите за мобилност в BMW Group добавя:

„Тук в Копенхаген вече виждаме мобилността на бъдещето. Това е взаимосвързана, тиха и електрическа технология по заявка. Щастливи сме да можем да представим характеристиките на BMW i3 и да знаем, че нашият опит е насочен към бъдещето на мобилността тук, в датската столица."

По отношение на сътрудничеството с Arriva той добавя: „Ние не сме конкуренти, но си сътрудничим с доставчиците на обществен транспорт, за да продължим да развиваме градската мобилност по устойчив и ориентиран към клиента начин.“

„Ние сме горди и щастливи да представим това иновативно решение за град Копенхаген заедно с нашите силни бизнес партньори. Освен това съм убеден, че DriveNow ще се окаже уникална възможност за хората да се насладят на екологичния транспорт. Това ще допринесе за пробив за електрически автомобили”, коментира Николай Венделбое, управляващ директор на Arriva Danmark.

Препоръчано: