BMW Group на автомобилното изложение ’ Frankfurt Auto

Съдържание:

BMW Group на автомобилното изложение ’ Frankfurt Auto
BMW Group на автомобилното изложение ’ Frankfurt Auto
Anonim
BMW Group Франкфурт
BMW Group Франкфурт

BMW Group на автомобилното изложение във Франкфурт: очаквания след лятото

BMW Groupще присъства на 15-27 септември във Франкфурт, с уникална по рода си структура: щанд, който взема пример от модерния маркетинг, носейки опита на витлото на съвсем ново ниво .

Под егидата на BMW Group, BMW, MINI и Rolls-Royce ще представят своите силни страни, с отделни идентичности и с уникален стил.

С разстояние от 400 m по-дълго в сравнение с 2013 г., щандът сега предлага събития за активно шофиране на автомобили на BMW Group като BMW и MINI за първи път и е най-отличителната архитектурна характеристика на щанда за 2015 г. По този начин иновациите, динамичното представяне и разнообразието на автомобилите на BMW Group оживяват за посетителя по директен начин.

С повече от 12 000 m ^ 2 на две нива, това е най-големият щанд на BMW Group някога.

Всички иновации, нови модели и цялата гама от продукти ще бъдат показани за медиите и всички други посетители.

Технологиите на BMW Group, и по-специално за марките BMW и MINI, както и продуктите, ще бъдат подчертани и представени на обществеността в кратки предавания, които ще се повтарят около 20 пъти на ден на етапи, интегрирани във веригата

Щандът на BMW Group е широк 50 метра.

Интелигентното използване на дигитализацията: За първи път BMW Group позволява на посетителите да погледнат зад кулисите, с достъп до допълнително съдържание за иновации и превозни средства, използвайки BMW IAA APP.

В допълнение към аудио гид за разглеждане, приложението предлага и функции за добавена реалност, които ви позволяват да изживеете новото BMW Серия 7 и други модели на марката директно.

Стивън Алтхаус, ръководител BMW Brand Management и BMW Group Marketing Services: „Автентичността, отличителните марки, текущата гама от превозни средства по пътищата и иновациите ще бъдат представени по иновативен нов начин, за да създадат уникално изживяване на посетителите на IAA 2015."

Акцентът на марката BMWна тазгодишното автомобилно изложение във Франкфурт ще бъде новото BMW Серия 7. Неговата визия, иновации и характеристики осигуряват отправна точка както за архитектурата, така и за постановка. Новото BMW Серия 7 е синоним на модерен лукс, интерпретиран на автомобилното изложение във Франкфурт, под формата на съвременна архитектура, внимание към детайла и най-съвременни технологии, с положително отражение върху всички останали модели на марката .

В допълнение към концепцията за активно шофиране, сърцето на представянето на BMW е кръгово кръстовище, използвано за представяне на акценти: то предлага на посетителите промяна на перспективата за новото BMW Серия 7, водещо до просторен площад на горния етаж.

Квадратът с „Галерия на BMW Серия 7“предлага прозрения за продуктовата същност на BMW Серия 7 и значението на съвременния лукс: естетика, внимание към детайла, съвършенство в изработката, както и разширяване на технологичните граници в свързан свят.

Това е илюстрирано чрез детайли на превозни средства и примери за най-добра изработка, като порцелан от Нимфенбург.

Три павилиона предлагат възможност за изследване на фокусните теми на новия флагман BMW по-подробно. Центърът на три зони е зает от ново BMW Серия 7 с M спортен пакет, ново BMW Серия 7 с пакет Pure Excellence Design и вариантът BMW eDrive: BMW 740Le.

Подмарката BMW i нана BMW Groupсе фокусира върху иновативната концепция за зареждане и свързаните с нея услуги, в настоящите модели BMW i3 и BMW i8 .

BMW Connected Living се представя като следващата област на иновация. През тази година IAA, за първи път, марката BMW i представя интелигентни приложения, които надхвърлят чистите решения за мобилност и се простират в други области от живота на потребителя. По този начин BMW i отново демонстрира своята иновативна сила и подчертава това, което означава: пионерска марка, свързана с устойчивата индивидуална мобилност.

BMW и Drive -Ефективността на BMW TwinPower Turbo двигател, съчетана с ефективността на електрически мотор: Трансферът на технологии от подмарката BMW i към основната марка продължава с визуализации на моделите BMW eDrive на BMW Серия 2, BMW Серия 3, BMW X5 и BMW Серия 7 .

Подмарката на BMW Group BMW Mе представена от не по-малко от пет модела, включително първият в света: новото BMW M3 седан. Огледалните стени в червени тонове и пулсиращите светлинни инсталации внасят динамичен живот в пространството и продуктите - извеждайки чара на BMW M на съвсем ново ниво .

Заедно творчеството и изкуството създават произведения на изкуството. На автомобилното изложение във Франкфурт стандартът става изключително висококачествени материали и изработка за BMW Individual, втората търговска зона на BMW M, може да се изпита чрез ръчно изработени дисплеи на такива артефакти .

Широка гама от мостри и примери за персонализиране са показани в общо четири превозни средства - с акцента на дизайнерско студио BMW Individual в BMW 750 Li.

BMW също ще представи новото BMW X1за първи път на автомобилното изложение във Франкфурт 2015 .

Второто поколение на този изключително успешен модел, който е продаден в повече от 730 000 бройки по целия свят, ще бъде показано с типичния за BMW X дизайн на шасито, още по-просторен интериор и разширена функционалност.

Щандът използва привличащо вниманието оформление, за да демонстрира безкрайните възможности на здравия Sports Activity Vehicle: Приблизително 50m ^ 2 скална структура на двете нива на щанда ще бъдат заети от новото BMW X1 като идеалното всичко - целева полезност. От града до природата и света.

BMW Серия 3, най-успешният модел на BMW за всички времена, ще отпразнува своята годишнина на автомобилното изложение във Франкфурт през 2015 г. Автомобилът, който все още е най-продаваният модел на BMW влезе в производство преди 40 години, възвестявайки нова ера в автомобилната история .

Различната медийна кабина се използва за представяне на ключови сцени на развитие на легендарния спортен седан в продължение на шест поколения: като се започне с първото BMW Серия 3 с шестцилиндров бензинов двигател, който създаде сегмента на средния спортен седан, до най-новия модел, новото BMW Серия 3 Седан.

Препоръчано: