BMW Sail Racing Academy: победи в “ Copa del Rey”

Съдържание:

BMW Sail Racing Academy: победи в “ Copa del Rey”
BMW Sail Racing Academy: победи в “ Copa del Rey”
Anonim
BMW Sail Racing Academy
BMW Sail Racing Academy

Отборът на BMW Sail Racing Academy печели в "Copa del Rey" ORC в клас 1. Крал Филип на Испания доставя трофея

BMW Sail Racing Academy Team печели в ORC клас 1 на “Copa del Rey”. Екипът на BMW Sail Racing Academy, под ръководството на Роберто Ферарезе - ръководител на училището по ветроходство на BMW - инициира амбициозни аматьори и жени ветроходци - и спечели ожесточеното състезание ORC клас 1 в това, което беше най-борбената категория на " Copa del Rey "тази година.

Екипажът, воден от световния шампион (клас 12 метра, 1984; клас два тона 1991, 1993), победи най-силните си противници "Earlybird", с двукратния носител на Купата на Америка и три пъти олимпийски шампион Йохен Шуман на борда и „Елена Нова“, за да спечели в най-ожесточения и състезателен ORC клас 1 миналата събота.

Екипажът, със специалиста по мач рейсс Симон Ферарезе начело, участва във вълнуващо състезание, което вървеше гладко до края, където с четвърто място и победа за шестия и последен ден от състезанието доказа достатъчно, за да постигне крайната победа.

Купата на Краля беше предшествана от тридневен курс на обучение в BMW Sail Racing Academy. Целта на Академията е да предостави усъвършенствана професионална треньорска програма за лодкари и жени, като в същото време им предлага уникалната възможност да участват в регата от висок клас като Копа дел Рей. Това беше сбъдната мечта за петима участници. Те сформираха успешен екип с Роберто и Симоне Ферарезе, които отговаряха за тактиката и правителството и четирима други членове на редовния технически персонал.

Клас ORC 1 беше най-силният в състезанието с общо 44 яхти.

Като такъв, целият отбор беше възхитен от неговата донякъде неочаквана победа.

Трофеят беше връчен вечерта от испанския крал Филип.

Д-р Николас Питър, BMW Group, отговарящ за европейския пазар и продажби, каза:

„Това е фантастичен успех. Поздравления за целия екипаж за спечелването на такова престижно състезание. Всеки даде всичко от себе си и силно демонстрира, че концепцията BMW Sail Racing Academy работи много добре.

Усилията на Роберто Ферарезе и неговия екип са изключително доказателство за качествата на тази програма ".

BMW Sail Racing Academy
BMW Sail Racing Academy
BMW Sail Racing Academy
BMW Sail Racing Academy
Изображение
Изображение

Популярна тема