BMW Sail Racing Academy: победи в “ Copa del Rey”

Съдържание:

BMW Sail Racing Academy: победи в “ Copa del Rey”
BMW Sail Racing Academy: победи в “ Copa del Rey”
Anonim
BMW Sail Racing Academy
BMW Sail Racing Academy

Отборът на BMW Sail Racing Academy печели в "Copa del Rey" ORC в клас 1. Крал Филип на Испания доставя трофея

BMW Sail Racing Academy Team печели в ORC клас 1 на “Copa del Rey”. Екипът на BMW Sail Racing Academy, под ръководството на Роберто Ферарезе - ръководител на училището по ветроходство на BMW - инициира амбициозни аматьори и жени ветроходци - и спечели ожесточеното състезание ORC клас 1 в това, което беше най-борбената категория на " Copa del Rey "тази година.

Екипажът, воден от световния шампион (клас 12 метра, 1984; клас два тона 1991, 1993), победи най-силните си противници "Earlybird", с двукратния носител на Купата на Америка и три пъти олимпийски шампион Йохен Шуман на борда и „Елена Нова“, за да спечели в най-ожесточения и състезателен ORC клас 1 миналата събота.

Екипажът, със специалиста по мач рейсс Симон Ферарезе начело, участва във вълнуващо състезание, което вървеше гладко до края, където с четвърто място и победа за шестия и последен ден от състезанието доказа достатъчно, за да постигне крайната победа.

Купата на Краля беше предшествана от тридневен курс на обучение в BMW Sail Racing Academy. Целта на Академията е да предостави усъвършенствана професионална треньорска програма за лодкари и жени, като в същото време им предлага уникалната възможност да участват в регата от висок клас като Копа дел Рей. Това беше сбъдната мечта за петима участници. Те сформираха успешен екип с Роберто и Симоне Ферарезе, които отговаряха за тактиката и правителството и четирима други членове на редовния технически персонал.

Клас ORC 1 беше най-силният в състезанието с общо 44 яхти.

Като такъв, целият отбор беше възхитен от неговата донякъде неочаквана победа.

Трофеят беше връчен вечерта от испанския крал Филип.

Д-р Николас Питър, BMW Group, отговарящ за европейския пазар и продажби, каза:

„Това е фантастичен успех. Поздравления за целия екипаж за спечелването на такова престижно състезание. Всеки даде всичко от себе си и силно демонстрира, че концепцията BMW Sail Racing Academy работи много добре.

Усилията на Роберто Ферарезе и неговия екип са изключително доказателство за качествата на тази програма .

BMW Sail Racing Academy
BMW Sail Racing Academy
BMW Sail Racing Academy
BMW Sail Racing Academy
Изображение
Изображение

Препоръчано: