BMW X4: обработено от Lightweight

Съдържание:

BMW X4: обработено от Lightweight
BMW X4: обработено от Lightweight
Anonim
BMW X4
BMW X4

BMW X4 от Lightweight Tuning, немският тунер носи със себе си нов проект, базиран на новия SAV на BMW: BMW X4

BMW X4 лесно се поддава на висока или по-малко напрегната обработка, в който случай BMW X4 xDrive35d беше избрано като стартово превозно средство и немският тунер действаше по балансиран начин между елегантност и спортност, подчертавайки ключовите точки на баварската линия SAV.

Първата стъпка се състоеше от добавяне на матово сиво фолио, което подчертава линиите на каросерията и спортния дизайн на BMW X4. Следващата стъпка се въртеше около добавянето на серия части от въглеродни влакна към каросерията на BMW X4: преден спойлер, капачки на страничните огледала, дифузьор и заден спойлер, всички направени изцяло от въглеродни влакна.

Персонализирана колоос, проектирана специално за BMW X4; с размер 21 инча и гуми с марка Michelin Pilot Super Sport 245/35 отпред и 265/30 отзад.

За подобряване на качеството на возене и динамиката на автомобила е добавен комплект за понижаване на тялото с пружинен комплект Blisten, който понижава центъра на тежестта с 30 милиметра.

Черен интериор от алкантара с двоен контрастен шев върви идеално с вложки от вторичния пазар като набор от алуминиеви педали, велурени подложки и допълнителен дисплей, който замени централния ляв вентилационен отвор.

Двигателят също получи малко увеличение на мощността. 3,0-литровият редови шестцилиндров дизелов двигател с двойно компресиране и технология BMW TwinPowerTurbo сега осигурява 365 к.с. и 690 Nm, в сравнение със стандартна стойност от 313 к.с. и 630 Nm.

Комплект етап 2 ще може да повиши мощността до 375 к.с. и въртящия момент до 700 Nm.

Максималната скорост е 280 км / ч. Цената на този автомобил, трансформиран от Lightweight Tuning, е 88 000 € за комплекта Stage1.

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
BMW X4
BMW X4
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: