BMW Серия 7: неговият лукс е цифров

Съдържание:

BMW Серия 7: неговият лукс е цифров
BMW Серия 7: неговият лукс е цифров
Anonim
BMW Серия 7
BMW Серия 7

BMW Серия 7: когато луксът не е само кожа, шипово дърво и покрития, а преди всичко технологичен компендиум, за да направи живота по-малко стресиращ. Дигиталната революция е ключът към лукса

BMW Серия 7 е най-високият израз на технология и лукс, който принадлежи на баварската марка. Луксът изисква брак между традиция и иновация. Често срещано погрешно схващане, от друга страна, е, че техническите и културни иновации, като интернет или интелигентни технологии, нямат много общо с лукса. Всъщност може да се наблюдава точно обратното. За интелигентните луксозни марки цифровата революция е ключов фактор.

BMW Серия 7 е лукс. Както и британската модна марка Burberry, когато наскоро избра да не оборудва водещия си магазин на Риджънт стрийт в Лондон, както другите си по света, тя съзнателно го проектира така, че да прилича на онлайн магазин. Дрехите са интегрирани с чипове, които се четат от интерактивни екрани, така че когато вземете артикул в съблекалнята, огледалото се превръща в екран, показващ снимки на това как е проектирано и направено и как е било носено. Посланието на Burberry е ясно: дигиталното е на първо място.

Възходът на цифровите носими технологии все повече трансформира пазара на луксозни стоки. Apple пусна своя iWatch в различни итерации. В крайна сметка горната част е представена от модела от 18-каратово злато. Отговорът можеше да се очаква, че много производители на часовници ще измислят свои собствени интелигентни часовници. TagHeuer обяви партньорство с Google и Intel, докато Montblanc пусна своя TimeWalker Urban Speed e-Strap, който предоставя на хората, които го носят, актуализации в социалните медии, текстови съобщения и предупреждения за входящи повиквания. Такива развития са неизбежни, тъй като луксозните марки осъзнават необходимостта да се възползват от богато поколение от авангардни цифрови технологии.

Безжично удобство

Което ни отвежда до BMW Серия 7. В края на краищата, новото поколение е проектирано от чертожната дъска с мисъл за силно свързания потребител. Не само, че водачът може да използва безжично зареждане за всички популярни смартфони, но новото BMW Серия 7 интегрира безжично целия смартфон, включително някои от инсталираните приложения.

Независима от смартфон LTE свързаност позволява поточно предаване на музика и видео дори при по-високи скорости, например с помощта на сензорния таблет за управление на BMW между задните седалки, с който много от функциите за комфорт и развлечение машината могат да се управляват безжично. Ако желаете, BMW Серия 7 остава в постоянен контакт с водача и споделя неговия статус, например чрез приложението за смартфон на BMW или новия BMW Display Key. Последното също позволява автомобилът да бъде паркиран дистанционно - разбира се, без водачът да е зад волана.

Полуавтоматично шофиране и информация за трафика в реално време

Със същия еталон за настройка са иновативните функции за безопасност, които позволяват на автомобила да използва интелигентна цифрова технология, за да комуникира със заобикалящата среда. Разнообразие от асистиращи системи служат, например, за поддържане на автомобила в лентата, за проверка на разстоянието до превозното средство отпред или за коригиране на волана при смяна на лентата, за да се избегне сблъсък. Изненадващо, тази полуавтоматична система за шофиране работи до скорости от 210 км / ч.

Конкретно предимство на свързаността на новото BMW Серия 7 е неговият потенциал за спестяване на време, например чрез информация за трафика в реално време (RTTI), която държи шофьорите в крак с пътната ситуация и им помага да намерят най-бързият маршрут до вашата дестинация. А в случай на злополука, телефонна карта, вградена в автомобила, автоматично въвежда спешно повикване, което предава позицията на автомобила, както и информация за тежестта на инцидента. Колата помага на водачите, преди дори да могат да обмислят предупреждението на службите за спешна помощ.

Бързи и лесни отговори на всеки въпрос

BMW ConnectedDrive също така включва достъп до онлайн търсене на информация въз основа на местоположение в реално време, паркинг, хотели или точки на интерес. 24-часова консиерж услуга също така свързва шофьора със служител в кол центъра, който може да му помогне да намери препоръчани хотели или ресторанти и в много други ситуации, когато водачът се нуждае от бърз и лесен отговор на всяко искане, което може да възникне.

Новото BMW Серия 7 предлага добре обмислена формула за свързано автомобилно изживяване. Преди всичко, той позволява на пътниците да прекарват времето си в колата както искат. Ако са търсили луксозен автомобил за дигиталната ера, новото свързано поколение няма нужда да търси другаде.

Препоръчано: