BMW Concept M4 GTS: какво c’ е ново?

Съдържание:

BMW Concept M4 GTS: какво c’ е ново?
BMW Concept M4 GTS: какво c’ е ново?
Anonim
BMW Concept M4 GTS
BMW Concept M4 GTS

BMW Concept M4 GTS: е отговорът - според BMW - на безкомпромисното спортно купе, подходящо за използване по пътища, отворени за обществеността, а също и на пистата

BMW Concept M4 GTS предлага предварителен преглед на ексклузивно, емоционално заредено специално издание с иновативни технологии, разработени с последователност за използване на пистата. Въпреки отличното

характеристики на шофиране на пистата, хомологацията на пътя е осигурена без никакви ограничения. Състезателна технология за улицата в най-истинския смисъл на думата“, Франк фон Меел – председател и главен изпълнителен директор на BMW M GmbH.

Моля, извинете президента Von Meel, но ние сме много скептични относно истинските качества на BMW M4 GTS. Честно казано сме разочаровани да очакваме кола като BMW M4 F82, но с добавянето на системата за водно впръскване, която вече е видяна на BMW M4 MotoGP SafetyCar, и със сигурност няма да бъде използването на подсилен с въглеродни влакна пластмасов капак., или въглероден композитни колела, които да ни накарат да крещим за най-доброто оръжие. Ще видим присъдата на пистата.

BMW Concept M4 GTS беше представен тази сутрин като част от изложението за класически автомобили от висок клас на Monterey Car Week в Калифорния, САЩ.

Новият BMW Concept M4 GTS продължава традицията на специалните издания BMW M3, BMW M3 Evolution (1988), BMW M3 Sport Evolution (1990), BMW M3 GT (1995), BMW M3 CSL (2003), BMW M3 GTS (2010) и BMW M3 CRT (2011).

И подобно на последните две, изглежда ни, че границите, до които можем да достигнем с това M4, все още са много по-близо, отколкото бихме искали да вярваме.

Нека видим промените в детайли.

Предните сплитери и задният спойлер с ръчно регулиране, от карбон, дават възможност за търсене на перфектния аеродинамичен баланс и индивидуална адаптация към условията на единична верига и използване при шофиране по пътищата.

Използването на нов преден капак от CFRP, който допълнително намалява както теглото, така и центъра на тежестта и добавянето на голям въздухозаборник, който оптимизира пренасянето на същия и стойностите на повдигане

на предния мост направете останалото.

За да подчертаем ясното отклонение от "нормалното" BMW M4, имаме ексклузивна екстериорна боя в замръзнал тъмно сив металик, допълнена от нотка на цвят в кисело оранжево и повторена от кованите и полирани лети джанти, с намалено тегло, във ferricgrey, стил 666 M.

Джантите са със специфични размери отпред 9, 5 J × 19 и отзад 10, 5 J × 20, върху които са монтирани гуми "Michelin Sport Cup 2" отпред 265/35 R19 и отзад 285 / 30 R20.

Като опцияCFRP хибридни джанти са налични за BMW Concept M4 GTS, които ще се предлагат за първи път в сериен модел на BMW M GmbH и ще доведат до нетно намаление на неподресори и въртящи се маси

Двигателят на BMW Concept M4 GTS е оборудван с иновативната система за водно впръскване, която вече се използва в BMW M4 MotoGP Safety Car, където е осигурила значително увеличение на въртящия момент и мощността. В системата за впръскване на вода, прилагана от BMW M GmbH, инженерите използват физическите свойства на водата, за да извадят енергията, необходима за изпаряване от околната среда. Чрез пръскане на много фина водна мъгла във всмукателния колектор, във фазата на изпарение се осигурява значително охлаждане на входящия въздух. Следователносъщо пада

крайната температура на компресия в горивната камера и по този начин също и тенденцията към детонация, и турбодвигателят може да работи при по-високо налягане на форсиране, очаквайки запалване. Ако водата свърши, двигателят се връща към "стандартната" конфигурация на BMW M4.

BMW Concept M4 GTS е оборудван с иновативни задни светлини в OLED технология. OLED - органични светодиоди - са иновативни източници на осветление, които излъчват хомогенна и широко разпръсната светлина, за разлика от прецизното светлинно излъчване на LED модулите. Височината

намален само с 1,4 милиметра и възможността за отделно управление на отделните светлинни модули създава напълно нови възможности за осветяване на сцени. OLED технологията ви позволява да създадете нов пластичен ефект, непогрешимо изображение и предава много високо ниво на прецизност.

Образ
Образ
BMW Concept M4 GTS
BMW Concept M4 GTS
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
БМВ Мишлен
БМВ Мишлен
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: