BMW M4: Vorsteiner Aero Kit

Съдържание:

BMW M4: Vorsteiner Aero Kit
BMW M4: Vorsteiner Aero Kit
Anonim
BMW M4 Vorsteiner
BMW M4 Vorsteiner

BMW M4: Vorsteiner Aero Kit и джанти FlowForged. Заедно за спиращо сърцето сценично въздействие

BMW M4 е емблематичният автомобил на баварския производител. Моделът Coupe на отдела Motorsport вече е див звяр сам по себе си. Някои собственици обаче решават да придадат персонален щрих на автомобила си и едно от първите места, където да спрат в Калифорния, е централата на Vorsteiner.

Това BMW M4 Alpine White включва пълен аеродинамичен комплект Vorsteiner GTS и джанти FlowForged. Спортният автомобил BMW M4 също е с намалена тапицерия и е украсен с голямо разнообразие от части от въглеродни влакна. Комплектът се състои от преден спойлер GTS и заден дифузьор в автоклавна структура с предварително импрегнирани въглеродни влакна, патентовани от Vorsteiner, което му придава превъзходна твърдост, по-добро аеродинамично съпротивление и по-дълъг живот от композитите, направени ръчно по традиционния начин.

Няма надстройки на мощността на автомобила, всъщност BMW M4 F82 все още има мощния 3,0-литров стандартен двигател с BMW MTwinPowerTurbo технология, способна да достави 431 к.с. към задните колела, което му позволява да спринтира от 0 до 100 км / h само за 4,1 секунди.

Тъй като BMW M обича да подценява своята кола, BMW M4 има много голям резерв от мощност и производителност, поради което повечето подобрения, предоставени на автомобила, са визуални.

Джантите, монтирани на това BMW M4, са Vorsteiner V-FF 103. Предлагат се в размери 19×9.5 отпред и 19 × 10, 5 отзад. Тези колела също са леки, с маса от само 10,1 кг за предните колела и 10,3 кг за задните колела. Приложеното покритие е въглероден графит, който върви добре с общия екстериор в Mineral Grey.

Нека видим в детайли колата, направена от Vorsteiner.

Образ
Образ
BMW M4 Vorsteiner
BMW M4 Vorsteiner
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: