BMW 1M от OK-Chiptuning: 456 к.с. достатъчни ли са?

Съдържание:

BMW 1M от OK-Chiptuning: 456 к.с. достатъчни ли са?
BMW 1M от OK-Chiptuning: 456 к.с. достатъчни ли са?
Anonim
BMW 1M
BMW 1M

BMW 1M все още е на гребена на вълната благодарение на любящата грижа на тунера OK-Chiptuning. Само 456 к.с. от 3,0-литровия 6-цилиндров двигател и невероятните 714 Nm

BMW 1M е може би най-умопомрачителният дизайн от миналото поколение на BMW. Докато сме близо до пускането на пазара на бъдещото BMW M2, което има честта и бремето да проследи успеха на малкото "M3", което достави толкова много удовлетворение на клиентите на марката пропелери и на самия производител. Миналото BMW 1M - да не се бърка със свещеното чудовище M1 - премина през умелите ръце на немския тунер OK-Chiptuning, който му даде втори живот.

Немският тунер не пощади себе си за BMW 1M, давайки всички ресурси за увеличаване на удоволствието и удовлетворението от шофирането и суровата мощност. 3,0-литровият N54 шестцилиндров двигател, който доставя 340 конски сили и 500 Nm въртящ момент като стандарт, с любящата грижа на техниците в двигателното отделение, е в състояние да достави 456 к.с. и 714 Nm въртящ момент. Тунерът не обяви чудовищното представяне на автомобила, но имайки предвид необичайния въртящ момент и изключително намалената маса на автомобила, можем да очакваме само изключителни резултати за неговата категория.

Всичко това беше постигнато чрез нов, специално проектиран междинен охладител и нови тръби, проектирани от Wagner Tuning.

За да се увеличи звукът в действие, стандартната изпускателна система е заменена със състезателна изпускателна система Eisenmann. Добавен е съединител на Sachs, за да осигури по-добра способност за превключване.

Както очаквахме, тунерът все още не е публикувал никакви данни за ефективността, но очакваме да бъде няколко пъти по-бърз от стандартните 4,5 секунди за 0-100 км / ч.

Ограничителят на максималната скорост, първоначално зададен на 155 mph (250 km / h), е премахнат.

За да се справи с цялото това увеличение на мощността, 1M сега се намира на 20-инчови джанти Schmidt CC-Line с гуми 245/30 ZR20 отпред и 295/25 ZR20 отзад. Височината на каросерията също е намалена благодарение на серия койловъри H & R. Други естетически актуализации са сведени до нов преден сплитер от въглеродни влакна, капачки на страничните огледала от същия материал и M Performance волан.

BMW 1M
BMW 1M
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: