BMW M4 F82 от TAG Motorsport: широк

Съдържание:

BMW M4 F82 от TAG Motorsport: широк
BMW M4 F82 от TAG Motorsport: широк
Anonim
BMW M4 F82 TAG Motorsport
BMW M4 F82 TAG Motorsport

BMW M4 F82, направено от TAG Motorsport с помощта на Vossen Wheels, е празник за очите

BMW M4 F82 получава - ако има нужда от нещо - любящата грижа на калифорнийския тунер TAG Motorsport. Нюансът Mineral Grey може да се счита за един от най-изпъкващите цветове за новото BMW M4 F82. И ако притежавате такъв в този цвят, можете само да се съгласите с мен, когато елегантността и спортът са толкова добре подкрепени заедно. Освен ако не искате да приемете много състезателен или ясно личен тон, този нюанс на тъмно сиво на BMW M4 F82 е гледка за гледане, особено благодарение на уголемените панели на каросерията и агресивния стил, който минава през цялата кола. Но за някои собственици това все още не е достатъчно!

Те идват на помощ, един от първите аксесоари за следпродажбено обслужване, които сме склонни да сменяме, когато искаме да придадем личен щрих на колата: джантите. Този комплект персонализирани джанти за следпродажбено обслужване е полезен, придавайки на автомобила приятен личен щрих. Този проект беше осъществен паралелно от TAG Motorsports и Vossen Wheels, които разработиха инсталирането на серия от джанти Forgiati Vossen VPS-308. Класическите колела, оборудвани с матово черно покритие, което заедно с червените лога и червените спирачни апарати, правят перфектната комбинация от стил, класа и контрастен ефект в този препарат с две ръце.

След това козметичните промени се фокусираха върху черния двоен бъбрек и боядисаните в черно странични хриле. Тъмната тема на автомобила работи перфектно на BMW M4 F82.

BMW M4 F82 се задвижва от мощния 3,0-литров S55 6-цилиндров двигател с M TwinPowerTurbo технология, способен да достави 431 конски сили, позволявайки на автомобила да спринтира от 0-100 км/ч само за 4,1 секунди.

Точно това, от което се нуждаят повечето собственици!

Образ
Образ
BMW M4 F82 TAG Motorsport
BMW M4 F82 TAG Motorsport
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: