BMW M6 Gran Coupe от ENLAES: пътен крайцер

Съдържание:

BMW M6 Gran Coupe от ENLAES: пътен крайцер
BMW M6 Gran Coupe от ENLAES: пътен крайцер
Anonim
BMW M6 Гран Купе
BMW M6 Гран Купе

BMW M6 Gran Coupe от ENLAES: малък магистрален крайцер. Без механични изкривявания, но естетика, която е в състояние да направи чифт червени панталони дискретни по време на битка с бикове

BMW M6 Gran Coupe получава магическите щрихи от тунера ENLAES, където акронимът означава „ENLightened AESthetics“, и е движещата сила зад проектите и продукциите на немския процесор. Супер спортното купе с четири врати получава агресивен аеродинамичен комплект от въглеродни влакна, който прави BMW M6 Gran Coupe още по-бляскав.

Отпред сплитерът от въглеродни влакна допринася за допълнителна притискаща сила и придава на автомобила по-зъл вид, докато страничните прагове подчертават спортния дух на това купе с четири врати. Отзад долната част на багажника от въглеродни влакна и дифузьор от същия материал подобряват формата на задната част, превръщайки се в една от най-добрите дизайнерски характеристики на това BMW M6 Гран Купе.

Приложен е комплект за понижаване, който работи добре във връзка с джанти Gunmetal M510 Avant Garde, с размери 21 ″ × 9 ″ отпред и 21 ″ × 12,5 ″ отзад.

Отрицателният офсет на колелата и щедрият размер на джантите ви позволяват да изпълните калниците с радост и да придадете на BMW M6 Gran Coupe състезателен вид.

Не е направена актуализация на двигателя, така че BMW M6 Gran Coupe има своя собствена „мирна“серия V8 TwinTurbo. Възстановяване на интервю с ръководителя на разработката и дизайна на двигатели на BMW, Юрген Погел, където акцентът веднага се поставя върху предимствата на двигателя с компресор в сравнение със същия в аспириран режим: висок въртящ момент при ниски обороти.

Сравнението с предишния 5.0-литров V10 NA идва от само себе си. Новият V8 предлага почти 700 Nm въртящ момент при по-ниска скорост на двигателя от около 1500 об./мин. В допълнение, "старият" аспириран имаше почти 300 Nm въртящ момент по-малко. Изглежда, че целият този въртящ момент на дъното не позволява на двигателя да достигне високи обороти. Нищо по-фалшиво.

4,4-литровият V8 двигател с BMW M TwinPowerTurbo технология осигурява невероятните 560 к.с. (412 kW) при 6 000 об./мин. и невероятните 680 Nm въртящ момент, но най-голямото нещо е нетната мощност до 7 200 об./мин. Нека навлезем в детайлите на това великолепно M6 Gran Coupe.

Двигателят е водещият: 4,4-литров V8 с двойно компресиране, система VANOS на всмукателния и изпускателния тракт, директно впръскване и регулиране на повдигането на клапаните със системата VALVETRONIC. Всичко допринася за доближаването му до аспириран агрегат с голям капацитет, въпреки че има по-голямо предимство по отношение на въртящия момент и наличността в средно ниски обороти.

BMW M6 Гран Купе
BMW M6 Гран Купе
Образ
Образ

Препоръчано: