BMW 760Li: най-продаваният модел във Флорида

Съдържание:

BMW 760Li: най-продаваният модел във Флорида
BMW 760Li: най-продаваният модел във Флорида
Anonim
BMW 760Li
BMW 760Li

BMW 760Li: това е отличителният модел за американския пазар и във Флорида достига 623% от предпочитанията

BMW 760Li хората от Popular Mechanics бяха любопитни: Коя кола беше най-отличителната във всеки щат в Съединените щати? Например, какви коли бихте купили във Флорида повече от всеки друг щат?

Том Либи от IHS Automotive и Esquire събра данните, отнасящи се до марката и модела на всяка кола, продавана в Съединените щати, и изчисли популярността на всеки модел като процент, използвайки регистрационни данни. След това направи същото на ниво щат и в сравнение със средното за всеки щат.

А за автомобилите с марка BMW i бяха много интересни.

Във Флорида, BMW 760Li продава 623 процента от средната стойност за страната. Въпреки че Флорида е щат, известен с привързаността си към луксозните и висок клас автомобили, резултатите са още по-интересни в Луизиана. Според данните, самото BMW 760Li покрива около 854 процента от средното за страната, любопитна констатация, тъй като осем от 10 коли в Луизиана са огромни SUV, които имат пазарни дялове повече от два пъти по-високи от националния пазарен дял.

Rolls-Royce се справя наистина добре във Флорида наравно с BMW 760 Li. Ghost, Phantom и Wraith имат пазарни дялове три пъти по-високи от средните за страната.

Стереотипите могат да бъдат идентифицирани чрез анализ на данни. В Тексас Cadillac Escalade XT се справя наистина добре, докато жителите на Нова Англия обичат марката Volvo, а Северна Дакота е наводнена със супер големи камиони като GMC Yukon Denali XL.

Атланта и Джорджия като цяло са известни като огромен пазар за електрически автомобили и данните задават тона за този пазар. Nissan Leaf е много популярен автомобил.

За пълни резултати по статус посетете Esquire.com.

Препоръчано: