Rolls Royce Wraith: Jade Pearl за Michael Fux

Съдържание:

Rolls Royce Wraith: Jade Pearl за Michael Fux
Rolls Royce Wraith: Jade Pearl за Michael Fux
Anonim
Rolls Royce Wraith
Rolls Royce Wraith

Rolls Royce Wraith: в цвят Jade Pearl директно от отдела BeSpoke на "Spirit of Ecstasy", този единствен по рода си модел, направен по искане на предприемача Майкъл Фъкс

Rolls Royce Wraith, създаден от отдела BeSpoke в Jade Pearl за главния изпълнителен директор на Comfort Revolution Майкъл Фъкс.

Fux беше пионер в индустрията за матраци и спално бельо и в момента служи като главен изпълнителен директор на Comfort Revolution, но също така е голям фен на ексклузивните автомобили, както и ентусиаст на Rolls Royce. Fux е запален колекционер на автомобили от висок клас и този Rolls Royce Wraith Jade Pearl му беше представен на Pebble Beach Concours d’Elegance през 2015 г.

Преди година в Пебъл Бийч, Fux беше един от избраните клиенти на BMW, за да получи доставката на първите модели BMW i8, продадени в САЩ.

Сред 130-те автомобила в неговата колекция се открояват Ferrari в червено, синьо и жълто, Lamborghini в ярки зелени и оранжеви тонове и няколко черни Porsche. И също BMW 1M.

Rolls Royce твърди, че този Rolls Royce Wraith отдава почит на Fux, "чието въображение и любов към ярките цветове изглеждат безкрайни." Специалната цветова схема е поръчана лично от Fux за самия него и цветовете са официално наречени Aequus Green и Cornish White.

Външният цвят е обърнат към разкошния кожен интериор и свързаните фурнирни облицовки на арматурното табло, вратите и вложките, постелките от агнешка вълна, волана, циферблатите за инструменти, арматурното табло, капаците на високоговорителите и огледалото за обратно виждане на корпуса на задното огледало. Матово черно и хром допълват изработения по поръчка вид на този великолепен Rolls Royce Wraith.

Вниманието към детайла е невероятно, като се има предвид, че колата е основно обвита в същия цвят. Под капака Rolls Royce Wraith е запазил класическата механика, използвайки 6,6-литров V12, който произвежда 630 к.с. и 800 Nm въртящ момент, които се разпределят към земята чрез 8-степенна автоматична скоростна кутия към задните колела.

Rolls Royce Wraith
Rolls Royce Wraith
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: