BMW M235i Racing: идват актуализации

Съдържание:

BMW M235i Racing: идват актуализации
BMW M235i Racing: идват актуализации
Anonim
BMW M235i Racing
BMW M235i Racing

BMW M235i Racing: нови подобрения на автомобилите, готови за писта, за шампионата за една марка Racing Cup

BMW M235i Racing получава пълна актуализация на автомобила. Не само естетичен, но и функционален. На пистата Нордшлайфе малката кола от Монако стартира, за да тества някои актуализации, направени в отговор на отзивите на клиентите. Сега той разполага със значително задно крило, което ще бъде последвано от още много промени.

BMW M235i Racing се използва в BMW M235i Racing Cup Single-make Championship, единична марка в рамките на VLN (Nurburgring Endurance Championship), и тази кола се продава на частни отбори в други шампионати. Сегашното BMW M235i Racing се задвижва от 3,0-литровия редови 6-цилиндров двигател N55 (единично турбо с технология TwinScroll, ред.), способен да достави 337 к.с. и 450 Nm въртящ момент. Мощността се разтоварва към земята върху задните колела, посредством ZF8HP автоматична трансмисия, напълно препрограмирана в управлението на промените и подсилена за състезателна употреба, механичен LSD диференциал с ограничено приплъзване, кормилна система, настроена за веригата, контрол на сцеплението и ABS със специфични за пистата калибровки. BMW M235i Racing също е оборудвано със сертифициран от FIA ролбар за ограничаване на щетите в случай на преобръщане и слик гуми. Малкото купе от Монако има покупна цена за частни отбори от € 59'500 (плюс ДДС).

Marquardt съобщи:

„Това беше специален момент, когато екипите на нашите клиенти на BMW следваха един друг извън питлейна за първи път в новото BMW M235i Racing. През последните няколко месеца инвестирахме много време и усилия в разработването, тестването и сглобяването на BMW M235i Racing за нашите клиенти и сега сме щастливи да видим първите 15 модела в действие. Огромният интерес потвърди, че е било абсолютно правилно да се предложи конкурентен базов модел и разумни цени. Надявам се нашите клиентски екипи да имат успешен първи сезон с BMW M235i Racing.”

Фабричният шофьор на BMW Дирк Адорф (Германия), който участва в проекта от първия ден, каза:

„Гледането на колите, които излязоха на пистата за първи път днес, беше много специален момент за мен. Екипите на клиентите винаги са били много близки до сърцето ми и се радвам, че BMW Motorsport представи на тези екипи нова играчка."

Друг пилот на BMW Дирк Вернер (Германия) обясни какво могат да постигнат екипите на BMW Sport Trophy от BMW M235i Racing. Той беше един от първите пилоти, които тестваха BMW M235i Racing и, заедно с Adorf, беше в бокса, за да предлага съвети и подкрепа на екипите на клиентите.

„Мога да кажа на всеки, който си купи BMW M235i Racing, че получава истинска състезателна кола и че е много забавно да се кара.”

Образ
Образ
BMW M235i Racing
BMW M235i Racing
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: