BMW M2: Ето звука на победата

Съдържание:

BMW M2: Ето звука на победата
BMW M2: Ето звука на победата
Anonim
BMW M2 PS
BMW M2 PS

BMW M2 се завръща на пистата на Нюрбургринг и ни дава по-близък вкус на неговата динамика на шофиране и 6-цилиндров двигател

BMW M2 излезе отново на пистата на Нюрбургринг, като фино настрои най-новата облицовка и цялостното управление на самия автомобил. Неговият мощен 3,0-литров 6-цилиндров N55 TwinScroll с турбокомпресор с някои компоненти от двигателя S55 на BMW M3. Един от тези елементи е маслената помпа, заимствана от двигателя на Motorsport. Мощността е 370 конски сили и 465 Нм въртящ момент.

BMW M2, чиито шпионски снимки разкриват агресивна предна част, с големи въздухозаборници и спортна броня, задна част с някои „отблясъци“като ауспуси и Full LED светлини както отпред, така и на задните светлини. Само миналия месец M2 беше увековечен в интериорна снимка на характерните лостове на волана, което показва, че това е трансмисия с двоен съединител DKG. Ръчната скоростна кутия вероятно ще се предлага като стандарт.

Интересното е, че този прототип има двоен единичен ауспух, а не класическите 4 ауспуха на М моделите.

Точно както 1M, новото BMW M2 ще наследи предното окачване на BMW M3 и BMW M4 и техния заден диференциал. Колата също ще бъде оборудвана със странични въздухозаборници, характерни за моделите M, и ще има широко използване на леки материали, за да поддържа теглото под M235i.

Цветовата палитра при стартиране ще бъде ограничена. Нашите източници не можаха да ни кажат колко и кои цветове ще бъдат добавени в бъдеще, но при пускането на пазара клиентите на BMW M2 ще имат избор от четири боядисвания: Long Beach Blue, Alpine White, Mineral Grey и Black Sapphire.

Твърди се, че официалният цвят е Long Beach Blue, така че очаквайте да видите първите снимки, публикувани от пресслужбата в този красив нюанс на синьото.

BMW ще представи BMW M2 през октомври и ще влезе в продажба през пролетта на 2016 г.

Препоръчано: