BMW 118i Fashionista: ограничена серия за Япония

Съдържание:

BMW 118i Fashionista: ограничена серия за Япония
BMW 118i Fashionista: ограничена серия за Япония
Anonim
BMW 118i Fashionista
BMW 118i Fashionista

BMW 118i Fashionista, друго лимитирано издание на BMW за Япония

BMW 118i Fashionista е специално издание на BMW Серия 1 Хечбек и предлага ярък, елегантен дизайн с модерен и преразгледан екстериорен стил с неотдавнашното въвеждане на фейслифт на BMW Серия 1. BMW Япония се радва на втория специален серия “Fashionista” за BMW Серия 1. Предшественик беше 116i, задвижван от 4-цилиндров 1.6 турбо. Сега тук откриваме новото BMW 118i Fashionista.

Вътрешното пространство е по-търсено и е въведена широка гама от специално оборудване за ежедневно шофиране. Екстериорът е боядисан в Crimson Red, много жив цвят, комбиниран с красиви 17-инчови Y-стил алуминиеви джанти, които подчертават елегантния и изтънчен стил на автомобила. В същото време BMW 118i Fashionista се предлага и в Mineral White.

Интериорът включва комбинация от кожа Dakota в цвят стриди с бяло акрилно покритие, което създава светло и модерно вътрешно пространство.

По отношение на характеристиките, "BMW 118i Fashionista" идва с всички стандартни характеристики на модел от Серия 1, плюс камера за обратно виждане, сензори за паркиране, комфортен достъп, пакет за осветление и иновативни системи за подпомагане на водача.

Под капака, BMW 118i Fashionista се задвижва от трицилиндровия - модулен B38 - 1,5-литров двигател, който произвежда 136 к.с. и 220 Nm въртящ момент. Мощността се предава към задните колела чрез 8-степенна ZF автоматична скоростна кутия.

“BMW 118i Fashionista” е ограничен до 380 бройки и ще направи своя дебют на пазара “Изгряващо слънце” от 5 септември. Автомобилът е на цена от3 950 000, което прави около $ 33 000 по обменния курс.

Акцентите на BMW Серия 1 са системата iDrive, изцяло LED фарове (предлагат се като опция за BMW Серия 1 за първи път) и най-новите допълнения към линията BMW ConnectedDrive. В допълнение към радарно активирания круиз контрол с функция Stop & Go и новото поколение асистент за паркиране са налични и функции като камерата за асистент за шофиране.

Системата VoiceCall за спешни повиквания, свързана с услугата BMW TeleServices, също е стандартна. Професионалната навигационна система предлага и автоматично актуализиране на картата (чрез вградената SIM карта и мобилна телефонна мрежа), която е безплатна за клиентите през първите три години от регистрацията на автомобила.

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
BMW 118i Fashionista
BMW 118i Fashionista
Образ
Образ

Препоръчано: