BMW M Performance: аксесоари и спортен ауспух за дизели

Съдържание:

BMW M Performance: аксесоари и спортен ауспух за дизели
BMW M Performance: аксесоари и спортен ауспух за дизели
Anonim
BMW M Performance
BMW M Performance

BMW M Performance Parts: От есента BMW ще разшири своята гама от оригинални BMW аксесоари, за да включи селекция от вълнуващи нови продукти

BMW M Performance Parts, това не е само грижа за автомобила и естетика, но и механика. Всъщност, например нова изпускателна система BMW M Performance Active Sound, която също придава на дизеловите автомобили още по-мощен и вълнуващ спортен звук. Ексклузивните аксесоари вече са налични за новото BMW Серия 7, както и набор от BMW M Performance части за останалата част от гамата.

BMW M Performance предлага спортен звук за дизелови автомобили

По мощност и производителност съвременните дизелови двигатели на BMW са наравно с бензиновите двигатели на марката - само по отношение на желания звук има забележими разлики. За да компенсира тази акустична разлика, BMW сега предлага BMW M Performance Active Sound изпускателна система

Новата цялостна система, включваща изпускателна система, звукова система и блок за управление, е разработена ексклузивно за автомобили с дизелов двигател от текущата гама BMW Серия 2, BMW Серия 3 и BMW Серия 4 и е перфектно настроена към основната акустика на всеки двигател.

Звукът може да се контролира индивидуално чрез функцията Driving Experience Control:

В режимите ECO PRO и COMFORT системата издава ясен и прозрачен звук, който е подходящ за дълги разстояния. В режим SPORT или SPORT +, Active Sound System възпроизвежда целия акустичен спектър, осигурявайки максимална емоционалност. Ето защо BMW предлага на своите шофьори със спортни амбиции възможността за допълнително индивидуализиране на звука на двигателя.

В допълнение към спортната акустика, видът на новата спортна изпускателна система също е важен, като например двойната хромирана изпускателна система, произведена от BMW M Performance Parts, която се интегрира безпроблемно с дизайна на автомобила. Изпускателната система BMW M Performance Active Soundможе да бъде добавена към превозни средства с всички 18d и 20d двигатели, произведени преди юли 2015 г., които са оборудвани с допълнителен ауспух. По-мощните двигатели са визуално подобрени от изпускателната тръба с по-голям диаметър .

Системата, разработена от BMW, се произвежда в Германия и отговаря на високите стандарти за качество на марката по отношение на избор на материали, дизайн и изработка. Не е необходимо допълнително одобрение.

Изпускателната система BMW M Performance Active Sound се предлага за следните превозни средства и двигатели:

BMW Серия 2 купе и кабриолет (F22 / F23): 18d, 20d, 25d

BMW Серия 3 Седан и Touring (F30 / F31): 18d, 20d, 25d, 28d, 30d, 35d.

BMW Серия 4 Купе, Кабриолет, Гран Купе (F32 / F33 / F36): 18d, 20d, 25d, 30d, 35d.

Пускането на пазара на изпускателната система BMW M Performance Active Sound за горепосочените модели ще се състои от септември 2015 г. до март 2016 г.

Шумозаглушител на BMW M Performance Valve за BMW X4

За да подобри още повече характера на това Sports Activity Coupe, BMW предлага изпускателния шумозаглушител M Performance като оригинален аксесоар за BMW X4 xDrive35i. Тази изключителна система с Bluetooth 4.0 дистанционно управление осигурява два режима на работа, за да усили впечатляващия звук на шестцилиндровия двигател. В спортен режим BMW X4 звучи много по-емоционално, отколкото със стандартния ауспух, но без да жертва ежедневната форма. В режим Track, който е изключително за използване на писта, системата достига своя максимален ориентиран към производителността звук със съответното увеличение на звуковото налягане, като по този начин предлага особено интензивно изживяване при шофиране. Всеки режим на работа се показва чрез светодиод за захранване и се показва на бутона на дистанционното управление. В спортен режим вентилът на системата за шумозаглушител M Performance е одобрен за използване по обществени пътища.

Новото BMW Серия 7: Спортни акценти с аксесоари BMW M Performance Parts

Спортната елегантност на новото BMW Серия 7 може да бъде допълнително подобрена с помощта на добавките, направени от BMW M Performance Parts от гамата оригинални BMW аксесоари.

BMW M Performance матово черен заден спойлер, например, добавя спортна нотка.

Той е проектиран изключително за BMW Серия 7 и се слива идеално с формата на автомобила. Задният спойлер BMW M Performance се монтира бързо и лесно и не изисква TÜV проверка. При желание спойлерът може да бъде боядисан в любим цвят, преди да бъде монтиран.

BMW M Performance предлага допълнително предно представяне за новото BMW Серия 7, при условие че е оборудвано със спортен пакет M или аеродинамичен пакет M. Новият преден спойлер, който се предлага в лъскаво черно, включва BMW M Ефективни надписи, устойчиви на автомивки и много устойчиви на начупване. Благодарение на доставените монтажни шаблони, фолиата BMW M Performance могат бързо и лесно да се монтират върху страничните релси.

Вътре в колата капаците на педалите от неръждаема стомана BMW M подчертават спортното представяне на новото BMW Серия 7. Капаците от неръждаема стомана са плътно прилепнали около стандартните педали, осигурявайки им външен вид от изключително висока класа.

BMW M Performance ламели и бъбреци с черна рамка придават на предницата на новото BMW Серия 7 още по-спортен вид. Те са изработени от лента и удароустойчива пластмаса, имат същата геометрия като страничните ламели и следователно са лесни за подмяна.

Допълнителна спортна характеристика са ексклузивните карбонови капачки на външните огледала на BMW M, които добавят нотка на състезателен стил към новия флагман. Благодарение на нанасянето на няколко слоя боя, последвани от огледално полиране, те се отличават със спортен и елегантен ефект на дълбочина. Карбоновите външни огледала могат лесно да бъдат заменени със стандартни капачки.

Висококачествените 21-инчови алуминиеви джанти BMW M Performance, с дизайн с двойни спици върху кована стомана модел 650 M, се характеризират с двуцветния си вид и оптимизирано тегло. Те имат намалена маса с около два килограма в сравнение с колелата от алуминиева сплав от сравними серии; всички, за да допринесат значително за намаляването на неподрессорените маси. От друга страна, това повишава пъргавината и поведението на управление на автомобила. Колелата са завършени изключително в лъскаво черно, с полирани видими страни. Гланцовото прозрачно покритие придава на колелото последен изключителен щрих. Колелата са оборудвани с гуми run-flat, които позволяват превозното средство да се движи на определено разстояние, дори и в случай на загуба на налягане в гумите, като по този начин се подобрява безопасността.

Образ
Образ
BMW M Performance
BMW M Performance
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: