BMW i: дебют на BMW Drive Experience

Съдържание:

BMW i: дебют на BMW Drive Experience
BMW i: дебют на BMW Drive Experience
Anonim
BMW i
BMW i

BMW i: BMW i8 и BMW i3 дебютират на BMW Drive Experience

BMW i е синоним на устойчивост, ориентирана към бъдещето мобилност и визионерски автомобилни концепции от 2013 г. насам.

BMW i3, напълно електрическият автомобил с нулеви емисии на местно ниво, беше най-продаваният електрически автомобил в Германия през 2014 г. и беше неразделна част от програмата BMW Driving ExperienceС изживяването на BMW i3 eDrive, BMW беше първият премиум автомобилен производител, който предлага специфичен курс за обучение с електрически превозни средства .

BMW i на пионерската вълна, решава да въведе два нови курса за обучение, предлагайки на участниците възможност да карат BMW i8: спортната суперкола с plug-in хибридна технология . The BMW eDrive изживяването осветява прожекторите върху електрическата мобилност и функционалността на автомобилите BMW i3 и BMW i8, докато курсът " BMW i среща BMW M"се фокусира върху спортното шофиране чрез сравняване на BMW i8 и BMW M6 .

Двата нови курса се присъединяват към BMW i3 eDrive Experience, където участниците карат изключително BMW i3.

BMW eDrive ИЗЖИВЯВАНЕ

Тази нова опция за обучение позволява на присъстващите да изпитат пълната привлекателност на марката BMW i. Опитните инструктори на BMW осигуряват по-добро разбиране на бъдещата мобилност, в първата теоретична фаза и след това на практика. Специален курс е създаден в BMW и MINI Driving Academy, така че участниците да могат да изпитат различните режими на шофиране, предлагани от тези иновативни автомобили. И в най-важната част на деня, присъстващите ще могат да седнат зад волана на BMW i8 и да усетят как комбинацията от спортно представяне и изключителна енергийна ефективност се съчетават с ежедневното шофиране.

BMW i среща BMW M

Двата топ модела на марките BMW i и BMW M са главните герои на този нов курс за обучение. Участниците имат възможността да карат BMW i8 с неговата plug-in хибридна система и впечатляващото BMW M6 в същия следобед. Инструкторите на BMW предлагат преглед на усъвършенстваната технология, която осигурява спортното представяне на BMW i8, но също така и ефективността, която идва от свързването на термично и електрическо, преди групата да се отправи към зоната за практическо обучение. Участниците ще имат възможност да карат и двата модела за няколко обиколки на пистата BMW и MINI Driving Academy.

BMW i3 eDrive Experience

Този успешен обучителен курс, в който участниците карат изключително BMW i3, остава неизменна част от програмата. В завода на BMW и MINI Driving Academy в Майзах участниците се запознават с BMW i3 и научават всичко, което трябва да знаете за BMW i и концепцията за мобилност и олекотен дизайн, батерията на автомобила и характеристиките на шофиране, както и обслужването и поддръжката. След това те заемат местата си зад волана на BMW i3 за упражнения по шофиране в две тренировъчни зони и верига, което им позволява да изпитат характеристиките на шофиране на изцяло електрически автомобил и неговите технически възможности. Положителната реакция на клиентите към курса с BMW i3 в тренировъчния център в Майзах гарантира статута му на автомобил с истински успех.

Образ
Образ

Препоръчано: