BMW M3 F80: ADV.1 за нея на колелата

Съдържание:

BMW M3 F80: ADV.1 за нея на колелата
BMW M3 F80: ADV.1 за нея на колелата
Anonim
BMW M3 F80
BMW M3 F80

BMW M3 F80: с джанти ADV.1 и Alpine White, за да ви забележат

BMW M3 F80 е един от най-персонализираните автомобили от света на тунерите и резервните части в света. Малкият спортен седан от Мюнхен се поддава лесно на естетически и механични катаклизми. В конкретния случай, това BMW M3 F80, изготвено от ATT-TEC, ни дава един от най-преките примери за настройка: набор от специфични джанти, направени от ADV.1

BMW M3 F80. В дългата поредица от джанти за следпродажбено обслужване рядко се срещат комплект от класически моноблок колела с пет спици в наши дни. Изглежда, че производителите на колела имат планове да задоволят изискванията на купувачите чрез създаване на нови и по-сложни дизайни, с акцент върху посоката и екстравагантните геометрии, така че напълно да пренебрегнат колелата с класическа форма.

Тази компилация от ATT-TEC носи вкус на този класически дизайн на масата.

Първо, това BMW M3 F80 не вижда никакви актуализации на механиката, имаме класическия 3,0-литров редови 6-цилиндров двигател с технология BMW M TwinPower Turbo 431 конски сили, която се изхвърля на земята чрез задните колела. Съчетан със 7-степенната течност за двоен съединител и огромния 3-литров туин-турбо, той ви позволява да имате спринт от 0-62 мили в час (0-100 км/ч) само за 4,1 секунди. Всичко това, за да позволи много динамика на шофиране и интересни пътешествия по желание.

Единственото нещо, което се е променило, са джантите за резервни части, създадени от ADV.1. Джантите са ADV05 MV.1, конфигурация от еднокомпонентни колела със специфичен дизайн. Колелата са съответно 20 ″ x 8, 5 ″ отпред и 20 ″ × 10, 5 ″ отзад. С матово черно покритие, те изглеждат много по-големи на BMW M3 Alpine White и пренасят екстериора на седана до нов спортен идеал.

Този набор от снимки е направен от C-Kraft Photography и можете да видите още снимки в галерията по-долу.

BMW M3 F80
BMW M3 F80
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: