BMW ConnectedDrive: IFA 2015 CES в Берлин

Съдържание:

BMW ConnectedDrive: IFA 2015 CES в Берлин
BMW ConnectedDrive: IFA 2015 CES в Берлин
Anonim
BMW ConnectedDrive
BMW ConnectedDrive

BMW ConnectedDrive на изложението за потребителска електроника IFA 2015 в Берлин. Разширено сътрудничество с партньори за внедряване на нови решения за "свързан автомобил"

BMW ConnectedDrive е безспорно флагманът на водещия световен производител на автомобили, когато става дума за свързване на шофьори, превозни средства и външния свят.

Групи от компании, предлагащи набор от интелигентни услуги, се обединиха под знамето на BMW ConnectedDrive. А на изложението IFA 2015 в Берлин (4-9 септември 2015 г.), един от водещите в света продукти за потребителска електроника, BMW представя нови решения за „свързаната кола“.

  • Премиера: Използване на приложения от Deutsche Telekom и Samsung за управление на функции в домовете, свързани с BMW i3
  • Интегриране на приложения за смартфони Apple iOS и Android
  • Приложение BMW i Remote за новия смарт часовник Galaxy Gear S2 на Samsung
  • Ново приложение за n-tv вече е налично в колата
  • Нови монтажни точки на автомобили BMW за GoPro камери

Една от фокусните точки на компаниите на IFA са няколко приложения, предназначени за оперативни функции в рамките на свързани домове. Приложението Smart Home от Deutsche Telekom е базирано на iOS приложение от Apple, което може да бъде интегрирано в BMW i3 или всяко друго превозно средство на BMW, което има услуги BMW ConnectedDrivei - същото като приложението Samsung SmartThingsразработено за устройства с Android, изложено на IFA 2015 в приложение за търсене. BMW пуска приложения за тяхната световна премиера в автомобил, подчертавайки своята гъвкавост за безпроблемно свързване на приложения за двете основни мобилни операционни системи със своите автомобили. И двете приложения за интелигентен дом позволяват на потребителите да контролират функциите вътре в дома, като отопление, директно от машината .

Потребителите могат да проверяват дали прозорците и вратите са заключени или алармата е активирана, докато са в движение. Потребителите се информират на таблото на автомобила си за течове на вода или предупреждения за проникване чрез приложението. Всички тези свързани домашни приложения могат да се управляват с контролера iDrive и да се преглеждат на контролния дисплей.

Нови аксесоари и високоскоростни иновации.

Приложението GoPro за работа с малки и здрави камери на марката може да се използва и в BMW и е изложено на щанда на GoPro (зала 3.2 / 201).

Системи за фиксиране, специално проектирани за превозни средства BMW i, се предлагат за камери GoPro от линията BMW Genuine Accessories и позволяват перфектни снимки и видеоклипове дори при екстремни ситуации на шофиране, като състезателни полета. Впечатляващата скорост, с която BMW създава интелигентни решения благодарение на проекта BMW ConnectedDrive в отговор на иновациите в развлекателната индустрия, се подчертава и с използването на новия смарт часовник Samsung Galaxy S2 Gearза активиране на функциите на BMW i3. Потребителите могат да наблюдават заряда на батерията на своята машина или да видят обхвата й от китката си. Иновативните автомобили BMW i3 и BMW i8 могат да бъдат управлявани виртуално на щанда на Samsung (CityCube, зала B / 101) .

Samsung Gear VR Innovator Edition за S6 Data Glassдоставя изненадващо реалистични впечатления от шофирането с двата автомобила с марка BMW i .

Интерфейсът BMW ConnectedDrive отваря достъп до широк набор от приложения.

BMW изпревари играта, като позволи на нови и иновативни приложения на трети страни да се интегрират в интелигентния интерфейс на автомобила. За тази цел BMW ConnectedDrive предлага свой собствен интерфейс A4A (Apps for Automotive), вътрешна разработка, която позволява както настоящите, така и бъдещите модели да бъдат актуализирани с най-новите приложения по всяко време. Това дава на всички модели на BMW висока степен на гъвкавост и гарантира, че са в крак с бъдещите разработки. В основата на тази възможност са услугите BMW ConnectedDrive, които предоставят разширена свързаност на автомобила и позволяват достъп до услуги като онлайн развлечения, интернет и информация за трафика в реално време (RTTI) .

За повече информация, моля, вижте Пълния комплект за пресата на BMW ConnectedDrive IFA 2015 CES Berlin.

BMW ConnectedDrive
BMW ConnectedDrive
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: