BMW M4 AUTOCOUTURE: зелен фенер

Съдържание:

BMW M4 AUTOCOUTURE: зелен фенер
BMW M4 AUTOCOUTURE: зелен фенер
Anonim
BMW M4 autocouture
BMW M4 autocouture

BMW M4 AUTOCOUTURE: това е най-новото творение на американския тунер, който кара съперниците си по пътя да позеленеят от завист

BMW M4 AUTOCOUTURE Motoring: щипка завист за това последно творение на американския тунер на великолепното BMW M4.

Това BMW M4 показва ясен пример за превозно средство, създадено специално за дните на писта. С подобренията в аеродинамиката и производителността, този Jolly Green Giant изглежда готов да поеме всяко състезателно събитие със своя собственик. Това е неоспоримо!

BMW M4 Autocouture получи преден спойлер от въглеродни влакна, странични прагове от въглеродни влакна, свързан заден дифузьор и компенсиращо крило от въглерод и въглеродни влакна, всички модификации, предназначени да подобрят аеродинамиката на автомобила и представянето му на пътя. Следпродажбените колела премахват излишната неподрессорена маса, но също така подобряват охлаждането на спирачките.

Масата на BMW M4 Autocouture е допълнително намалена, добавяйки повече скорости в завоите и позволявайки на собственика да използва напълно потенциала за представяне на BMW M4 в условия на писта.

Механиката на двигателя не е обърната с главата надолу. Новият 6-цилиндров S55 е стриктно извлечен от настоящия N55 TwinScroll с технологията TwinPowerTurbo на BMW, но очевидно е бил преработен от инженерите на Motorsport, за да му се даде плюсът, очакван от кола в състезателния отдел в Мюнхен. Разкошният 3,0-литров редови 6-цилиндров S55 с BMW M TwinPowerTurbo технология, която оборудва BMW M4, винаги доставя каноничните 431 к.с. максимална мощност, налична при 5'500 об./мин (не се притеснявайте, че може да се разтегне до 7' 500 об/мин) и въртящ момент от 550 Н·м при само 1850 об/мин. Практически двигател с въртящ момент "назад", насочен към средно-високи обороти, който се предава към задните колела чрез 6-степенна механична скоростна кутия или 7-степенен DKG двоен съединител. Всичко това му позволява спринт от 0-62 мили в час (0-100 км/ч) само за 4,1 секунди. (с ръчна скоростна кутия стават 4.3). Максималната скорост е ограничена до 250 км/ч, а средният разход на автомобилите е между 8,3 и 8,8 литра/100 км.

BMW M4 autocouture
BMW M4 autocouture
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: