Пакет BMW M3 Competition: пистата е готова

Съдържание:

Пакет BMW M3 Competition: пистата е готова
Пакет BMW M3 Competition: пистата е готова
Anonim
BMW M3 Competition
BMW M3 Competition

Пакет BMW M3 Competition: „класическият“динамичен пакет за усъвършенстване прави своя дебют за седана Munich, който в комбинация с оригиналните аксесоари BMW M Performance Parts ще даде отличителен белег на звяра от Мюнхен

Пакет BMW M3 Competition. Благодарение на момчетата от Heel & Toe Blog имаме възможността да ви покажем първите изображения на следващото BMW M3 Competition Package. Пакетът вероятно ще се състои от промени в електронния контрол на амортисьорите (EDC), динамичния контрол на стабилността (DSC) (за по-добра реакция и настройка на автомобила) и различно картографиране на дросела.

И, разбира се, джантите на снимката: онези прекрасни 19 ″ Type 666s, които ще видим и в серийното BMW M4 GTS. Искате ли един? Пакетът BMW M3 Competition, подобно на пакета BMW M4 Competition, ще бъде наличен през първата половина на 2016 г.

BMW M3 Competition Package ще има джанти със специфични размери отпред 9, 5 J × 19 и отзад 10, 5 J × 20, върху които са монтирани гуми "Michelin Sport Cup 2" от предния размер 265/35 R19 и задни 285/30 R20.

Като опцияCFRP хибридни джанти са налични за BMW Concept M4 GTS, които ще се предлагат за първи път в сериен модел на BMW M GmbH и ще доведат до нетно намаление на неподресори и въртящи се маси

Но как се сравнява тази конкретна настройка със спортната панорама?

За да ви дам груба представа за това как ще бъде съставена йерархията на автомобилите под марката "/// M", ще ви дам тази проста схема, започвайки от основата от диапазона:

  • M-Sport (Пакет)
  • M Performance
  • /// M
  • M Competition / Special Edition
  • M CRT - M GTS
  • M GTx (GTR, GT2, GT4 и т.н.)

Това не е първият път на официалната настройка на ZCP или пакета Competition. Всъщност в миналото вече имахме BMW M3 Competition Package, по-специално Кабриолет вариант на BMW M3 E93.

Настройката на ZCP идентифицира по-известния Competition Package (ZCP), който включва 19 ″ джанти - Style 359M - Y-Spoke в черни и сребристи цветове .

Черна облицовка за бъбреци и ауспух, окачване, понижено с 10 мм и новият режим SPORT за EDC динамично затихване.

Препоръчано: