BMW M2 CSL: идва през 2016 г

Съдържание:

BMW M2 CSL: идва през 2016 г
BMW M2 CSL: идва през 2016 г
Anonim
BMW M2 CSL
BMW M2 CSL

BMW M2 CSL: Ще пристигне ли малкият спортен автомобил от Мюнхен през 2016 г.?

BMW M2 CSL: Отново в светлината на прожекторите. По-рано тази година съобщихме за възможен по-лек модел на BMW M2; BMW M2 CSL може да се появи в бъдеще и според обичайното подозрение, Scott26, това ще бъде по-реално от всякога.

BMW винаги е имало силна база от фенове за своите CSL модели на своите спортни автомобили. BMW 3.0 CSL от 1970 г. и BMW M3 CSL E46 са едни от най-популярните модели сред ентусиастите на BMW.

Вътрешният човек казва, че в бъдеще ще бъдат пуснати повече версии на моделите CSL с дизайнерски идеи, заимствани от концепциите на hommage, за да придадат на автомобила уникален и спортен екстериорен стил.

Освен това, според слуха, "CSL автомобилите не само ще бъдат най-екстремните варианти, но и ще бъдат използвани като иновативна тестова лаборатория за тестване на най-новите технологични постижения за подобряване на производителността …". Това също се изразява в използването на платформата eDrive и широкото използване на леки строителни материали.

Спестяването на тегло играе важна роля в бъдещата продуктова стратегия на BMW и автомобилите M вече имат широко използване на леки материали като въглеродни влакна и пластмасови съединения. В скорошно интервю за Autocar, Адриан ван Хойдонк, ръководител на дизайна на BMW Group, каза, че BMW M3 E30 ще бъде вдъхновение за бъдещите автомобили на BMW.„Трябваше да призная Колин Чапман за мантрата „производителност чрез лекота“, но това беше друг важен фактор за BMW Серия 3 E30 и това също е приоритет за нас“, каза ван Хойдонк.

Към момента не е споделена друга информация и засега BMW се готви да представи M2 Coupe през октомври.

Препоръчано: