Montblanc и BMW: заедно за специална серия

Съдържание:

Montblanc и BMW: заедно за специална серия
Montblanc и BMW: заедно за специална серия
Anonim
Montblanc BMW
Montblanc BMW

Montblanc и BMW представят специално издание „Montblanc за BMW“. Ексклузивни продукти за луксозно пътуване в новото BMW Серия 7

Montblanc: първокласни материали, изключително качество, обмислен дизайн, превъзходна функция - има много страни на съвременния лукс. Всички те се събират в специалното издание „Montblanc за BMW“, колекция от продукти на Montblanc за улицата и офиса, избрани ексклузивно за BMW. Специалната колекция не само чества общата страст на двете компании по отношение на качеството и майсторството, но също така бележи началото на сътрудничество, което цели да се превърне в символ на съвременния лукс. Фактът, че партньорството с BMW е първото по рода си за Montblanc, е ясна демонстрация колко дълбоко е взаимното им уважение.

“Montblanc за BMW” - обща страст към традицията, качеството и майсторството

BMW и Montblanc могат да погледнат назад към много години опит в своята конкретна област. Много от техните продукти, например BMW Серия 7 и писалката „Meisterstück“, са изключителни икони на стил. Общото между двете марки винаги е стандартът, който те поставят за себе си и техните продукти: страст към качеството, любов към детайла, вкоренена традиция и иновативна мощ, съчетани с непрекъснато преоткриване на самите тях. Това се отразява само в продуктите на двете компании, както и в ексклузивната колекция „Montblanc за BMW“. Тази специална колекция включва избрани кожени творения и инструменти за писане, всички перфектни спътници за новото BMW Серия 7 - в ежедневието и при продължителни, луксозни пътувания. Всички артикули в колекцията се отличават с фино гравиране в стила на BMW Серия 7 и дискретно гравиране с подпис „Montblanc за BMW“. От пролетта на 2016 г. ексклузивната серия ще бъде част от колекцията BMW Lifestyle и ще се предлага по целия свят в избрани магазини и бутици на BMW и Montblanc.

Montblanc BMW
Montblanc BMW
Образ
Образ

Препоръчано: