BMW Motorrad Navi Street: свобода за навигация

Съдържание:

BMW Motorrad Navi Street: свобода за навигация
BMW Motorrad Navi Street: свобода за навигация
Anonim
Улица BMW Motorrad Navi
Улица BMW Motorrad Navi

BMW Motorrad Navi Street: новият NAVI Street дебютира, за да ви води, където духът ви иска. Компактен и интелигентен навигатор за велосипеди Enduro и Gran Turismo

BMW Motorrad Navi Street: С новия уличен навигатор BMW Motorrad предлага достъпна базова навигационна система за BMW мотоциклети без разходите за родния навигатор. Новият пътен навигатор ще бъде интегриран в офертата с настоящия BMW Motorrad Navigator, който ще остане част от продуктовата гама.

BMW Motorrad Navi Street предлага голям и ярък 4,3 ″ сензорен дисплей, който може да се управлява надеждно с ръкавици и също така се чете добре на пряка слънчева светлина.

Bluetooth GPS навигационната система може да предава навигационни инструкции директно към каската и позволява на водача да прави изходящи повиквания и да приема входящи повиквания, докато шофира, използвайки функцията за свободни ръце. Например, пилотът може да извика POI (интересна точка) директно (само във връзка с комуникационната система).

Навигационната система се доставя с предварително инсталирани карти на Европа или Северна Америка (предлага се само в Северна Америка и Канада). Освен доживотните (безплатни) актуализации на картата, мотоциклетистът може да планира своите маршрути индивидуално и удобно на компютър, използвайки програмата за планиране на пътуване BaseCamp, достъпна за безплатно изтегляне от www.garmin.com/basecamp. Street Navigator има капацитет от 8GB, който може да бъде разширен с допълнителен слот за SD карта.

Технологията за пътуване, внедрена в BMW Motorrad Navi Street, използва Via и Shaping Points за планиране и насочване на маршрута, позволявайки на водача да планира дълги и подробни обиколки с мотоциклет. Shaping Points се използват за задаване на маршрута, без да бъдат извиквани като междинни дестинации по време на навигация. Възможни са до 150 Shaping Points между 2-те междинни точки (те могат да бъдат зададени само в BaseCamp на компютъра, не и на самото навигационно устройство). С опцията за маршрутизиране "Winding Road" пътният навигатор изчислява маршрута с повечето завои.

Специалните навигационни екстри на BMW Motorrad Navi Street са 3D изгледът, който работи заедно с асистента за смяна на лентата, както и функцията TracBack. 3D гледната точка на кръстовището, показана на разделен екран, осигурява оптимална ориентация при сложни кръстовища и кръстовища и позволява на функцията TracBack да се върне към началната точка по същия маршрут. В допълнение, функцията Jump позволява на водача да прескача магистрални точки и POI, които предоставят информация за бензиностанции и ресторанти за следващото пътуване с мотоциклет.

Новият BMW Motorrad Navi Street също е оборудван с вграден бордови компютър с компас и дисплей за ограничение на скоростта, който предупреждава водача за максимално допустимата скорост на повечето пътища.

Мотоциклетните обиколки могат да се записват и предават безплатно с помощта на системата Garmin Adventures (поддържана от BaseCamp). BaseCamp може да се използва за комбиниране на пътни точки, снимки с географски етикети, видеоклипове в YouTube и други и да предава всичко онлайн. Garmin Adventures също позволява на потребителите да оценяват маршрути, да четат рецензии и да изтеглят маршрути, създадени от други пилоти.

Mount Cradle, доставен с навигационната система, може да се използва за сигурно свързване на навигационната система към всички BMW мотоциклети, които не са оборудвани с навигационна подготовка фабрично. Той е проектиран да отговаря на всички спецификации на мотоциклети, известни на BMW Motorrad, той е оборудван с 12 V кабел за свързване към конектора за допълнителни аксесоари за използване с електрическата система на мотоциклета, за да осигури захранване за Street navigator (не е включен).

BMW Motorrad Navi Street е оборудван с вградена литиево-йонна батерия. Батерията се зарежда от електрическата система по време на каране и чрез мини USB гнездо от компютъра или допълнително устройство за зареждане, като го свържете от мотоциклета.

Пълен прес комплект BMW Motorrad Navi Street

Препоръчано: