BMW на автомобилното изложение IAA във Франкфурт 2015 г

Съдържание:

BMW на автомобилното изложение IAA във Франкфурт 2015 г
BMW на автомобилното изложение IAA във Франкфурт 2015 г
Anonim
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11

BMW на Международното автомобилно изложение във Франкфурт 2015 (IAA) е готово да покаже своите новости. На първо място, новата Plug-in хибридна гама

BMW на 2015 IAA Frankfurt Motor Show, Международното автомобилно изложение 2015, е показано с набор от технологични и стилови иновации, всички насочени към взаимосвързана и устойчива мобилност. Смяната на поколенията в горната част на моделната гама и увеличаването на предлагането на plug-in хибридни модели са в основата на участието на BMW в Международното автомобилно изложение (IAA) 2015 във Франкфурт на Майн. Чисто новото BMW Серия 7, новото 330e, многофункционалният 225x и Active Tourer, обновеният X1, са само част от иновациите, които баварската компания гордо показва на света.

BMW Серия 7: изцяло новият флагман в Мюнхен

Представяйки се като еталон за технологични иновации, новото BMW Серия 7 потвърждава водещата си роля в предлагането на ексклузивно и луксозно шофиране. Използването на синтетичен материал, подсилен с въглеродни влакна (CFRP) в структурата на каросерията , двигатели от най-ново поколение и plug-in хибридна система в новия 740e , но също и Executive Drive Pro контролна система за управление, бутонът за избор на режим на шофиране с АДАПТИВЕН режим и технология за лазерна светлина ,допринасят за увеличаване на динамичното съдържание, ефективността, комфорта и безопасността при шофиране, предлагани на клиентът. В купето за пътници най-високото ниво на благополучие се създава от Executive Loungeоборудване с функция за масаж на седалките, Sky Lounge осветен панорамен стъклен покрив и стойка за смартфон с индуктивна станция за зареждане .

Но новото BMW Серия 7 предлага и иновативни акценти по отношение на управлението и помощ на водача. Сред най-ексклузивните иновации, въведени в сегмента на луксозните флагмани, е разширяването на iDrive системата със сензорен дисплей, управление с жестове и BMW Touch Command за управление на комфорта и функциите. задната част и Дистанционно управление за паркиранеВ новия модел от най-висок клас BMW за първи път представя и най-новото поколение на BMW Head-Up-дисплей. Асистент за управление и контрол на лентата, активна защита срещу страничен сблъсък и съраунд изглед с 3D перспектива, както и панорамен изглед .

За да научите повече, вижте нашата статия за новото BMW Серия 7.

Новото BMW X1: градска война

Във второто поколение на BMW X1 F48 откриваме типичните качества на Sports Activity Vehicle, които са пренесени в модел от компактния сегмент. Новото издание на успешния модел се представя с по-хармонични пропорции, сякаш за връзка с по-големите модели от гамата X. ултрамодерна първокласна среда и зрели функционални решения.

Най-новото поколение бензинови и дизелови двигатели, новото интелигентно задвижване на четирите колела xDrive и новоразработената технология на окачването гарантират значително увеличение на спортния комфорт и комфорт при шофиране, но също така и оптимизирана ефективност. Гамата от налично оборудване включва ексклузивни новини за BMW X1, които включват изцяло LED фарове, динамичен контрол на амортисьорите, Head-Up дисплей, който проектира основната информация за шофиране на предното стъкло и системата Driving Assistant Plus.

Нашата пълна статия за BMW X1 F48

Обновен бестселър: към новото BMW Серия 3

BMW Серия 3 създаде икона в сегмента на модерните спортни седани и е иконата на тази автомобилна категория в продължение на 40 години. Шест поколения, в които BMW Серия 3 постави нови еталони по отношение на динамика, ефективност и дизайн, съчетавайки спортен дух в ежедневен седан. Всяко четвърто продадено BMW е BMW Серия 3 Седан или BMW Серия 3 Туринг.

Това прави Серия 3 най-успешният модел на марката BMW. Новостите на мюнхенските медии са ограничени естетически, но по-механични; още по време на пускането на пазара новото BMW Серия 3 ще се предлага в широка гама двигатели, вариращи от малките 3-цилиндрови двигатели на модела 318i (1,5-литров B38) с 85 kW / 115 к.с., до мощния 6-цилиндров редови 3,0-литров (B58) от 340i с невероятните 240 kW / 326 к.с.

В зависимост от избрания двигател, предаването на мощността се постига чрез класическо задвижване на задните колела или интелигентно задвижване на всички колела xDrive. През моделна година 2016 офертата ще бъде разширена и с BMW 330e седан. Plug-in хибридният модел ще съчетава технологията BMW eDrive с четирицилиндров бензинов двигател от най-новото поколение задвижване на BMW Group. Системната мощност на BMW 330e от 185 kW / 252 к.с., генерирана от двата двигателя, ще доведе до разход на гориво (комбиниран цикъл) от 2,1 - 1,9 литра / 100 км и CO2 емисии (комбиниран цикъл) от 49 - 44 g / km (стойности в тестовия цикъл на ЕС).

Пълното представяне на BMW Серия 3 LCI

Направете място за пространство: новото BMW 225x и Active Tourer

През пролетта на 2016 г. моделната гама BMW Серия 2 Active Tourer ще бъде допълнена и с plug-in хибриден вариант. С BMW 225xe се ражда нов начин за разбиране на транспорта. Благодарение на комбинацията от литиево-йонна батерия, монтирана по пестящ място начин под задната седалка, обемът на багажното отделение в горната част може да се използва напълно, без никакви ограничения, като се използва цялата технология BMW eDrive и трите -цилиндров двигател.бензин В38 от 1г.5 литра с технологията BMW TwinPower Turbo ви позволява да се насладите както на изключително електрическо шофиране, така и на неограничена мобилност при пътуване. Благодарение на максималния електрически пробег от 41 километра е възможно да се шофира локално с нулеви емисии не само в града, но и извън градската среда. В допълнение, с електрическия мотор на задния мост и мощността на термичния двигател, който задвижва предните колела, се формира електрифицирано задвижване на всички колела, което е уникално в сегмента, към който принадлежи, което осигурява отлично сцепление, особено в критични метеорологични условия. Системната мощност на plug-in хибридното задвижване е 165 kW / 224 к.с. Разходът на гориво (комбиниран цикъл) на BMW 225xe е само 2,1 - 2,0 литра / 100 км, съответните CO2 емисии (комбиниран цикъл) са 49 - 46 г / км (стойности в ЕС тестов цикъл).

Нашата статия за скорошното представяне на BMW 225x и Active Tourer

Нов спортист на дълги разстояния: BMW M6 GT3

BMW Motorsport избра IAA като фон за световната премиера на новия модел от най-висок клас от програмата BMW Customer Racing: BMW M6 GT3 е разработено за състезания за издръжливост и ще отпразнува своя дебют през сезон 2016. Състезателният автомобил, създаден на базата на BMW M6 Coupé, се задвижва от модифициран V8 двигател с M TwinPower Turbo технология и е оборудван с аеродинамично оптимизирано шаси. Конструкциите за защита при сблъсък и външната обшивка от подсилен с въглеродни влакна синтетичен (CFRP) осигуряват общо тегло под 1300 килограма.

Заедно с BMW M6 GT3, BMW M GmbH представя най-новата си разработка на IAA 2015, най-добрият модел за наслада от динамиката на шофиране на пътя. Новото BMW M6 Competition Edition подчертава статута си на още по-индивидуална версия на високопроизводителното купе със специални екстериорни бои, компоненти от високотехнологичен CFRP материал, ексклузивна кожена тапицерия с декоративни шевове в контрастен цвят и други ексклузивни детайли. Новото специално издание се предлага само във версията BMW M6 Купе във връзка с пакета Competition, който е настроен, за да осигури максимална производителност. 4400-кубиковият V8 бензинов двигател с M TwinPower Turbo технология доставя 441 kW / 600 к.с., развива максимален въртящ момент от 700 Nm и ускорява BMW M6 Coupé, оборудвано с опционалния Driver's пакет, до скорост от 305 km/h.

Нашата презентация на BMW M6 GT3.

Цялата преса на Международното автомобилно изложение във Франкфурт 2015

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
BMW 330e
BMW 330e
BMW 330e iPerformance
BMW 330e iPerformance
Образ
Образ
BMW 330e iPerformance Продажби на BMW
BMW 330e iPerformance Продажби на BMW
Образ
Образ
BMW 330e - 225xe Active Tourer
BMW 330e - 225xe Active Tourer
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
CarIT-Award 2016-BMW 7 серия G11
CarIT-Award 2016-BMW 7 серия G11
Награда за най-добри автомобили 2016 AMuS
Награда за най-добри автомобили 2016 AMuS
BMW Серия 7
BMW Серия 7
Образ
Образ
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
Евростар 2016
Евростар 2016
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
BMW Group - bmw 7 серия g11
BMW Group - bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
BMW X1 F48
BMW X1 F48

Препоръчано: