BMW Milano: kermesse за празнуване на спортната страст

Съдържание:

BMW Milano: kermesse за празнуване на спортната страст
BMW Milano: kermesse за празнуване на спортната страст
Anonim
BMW Милано
BMW Милано

BMW Milano, по случай събитията преди пускането на пазара на новото BMW X1, отдава почит на спорта чрез ден, в който се празнуват всички дисциплини, в които клонът в Милано е активен, като голф, бягане, кану, баскетбол и тенис

BMW Milano и престижният тенис клуб Milano Alberto Bonacossa бяха домакини на спортна колекция и тенис турнир, който включваше, освен млади таланти и утвърдени шампиони в сектора, също поддръжници, членове и спортисти, принадлежащи към други конкурентни дисциплини партньор на БМВ Милано.

Денят, характеризиращ се със следобед, изцяло посветен на спортни дейности и белязан от присъствието на света на спорта, завърши с предпремиера на новото BMW X1, което беше представено в прекрасната обстановка на клуба. За случая беше раздадена и бутилка шампанско Pommery в чест на BMW Milano.

„Горди сме да предложим календар, пълен със събития в района на Милано, които свидетелстват за нашите местни корени с марките BMW и MINI. По-специално, участието в събитието в Alberto Bonacossa Tennis Club Milan открива една есен, изцяло посветена на страстта на BMW към спорта със серия от дейности, които BMW Milan организира и подкрепя в столицата на Ломбардия. Тази стратегия ще бъде увенчана с отварянето на пространството на Via De Amicis, в сърцето на града, което ще се състои до края на 2015 г. .

Маурицио Амброзино, главен изпълнителен директор на BMW Милано

BMW Milano потвърждава спонсор на тенис клуб Alberto Bonacossa

BMW Milano продължава своите консолидирани спонсорски отношения с тенис клуб Алберто Бонакоса от Милано, клубът, който се счита за един от основателите на "Club Centenaires de Tennis". Споразумението е насочено към популяризиране на марките на Групата чрез множество комуникационни дейности и съвместни събития, които ще бъдат реализирани през годината. Тенис клуб Милано Алберто Бонакоса е домакин на събития, посветени на BMW Милано през сезона, включително престижния Bonfiglio Trophy (Международен шампионат на Италия за мъже и жени), който се проведе през май.

BMW Milano официален спонсор на EA7 Emporio Armani Olimpia Milano

през целия сезон 2015/2016

BMW Milano е официален спонсор на престижния баскетболен отбор EA7 Emporio Armani Olimpia Milano от 2012 г., с когото споделя страст и ценности.

BMW Milano спонсор на ICF Canoe and Paracanoe Sprint World

Шампионат 2015

BMW Milano участва активно в Световното първенство по кану и паракану спринт ICF, което се проведе във водите на базата за хидроплани в Милано от 19 до 23 август. Италианският клон на BMW Italia беше спонсор на събитието и партньор в мобилността. За новия сезон дейностите ще се разширят допълнително до мотото "Ние сме Милано".

BMW Milano е основен спонсор на Stramilano

Stramilano е изключително спортно събитие, отворено както за професионалисти, така и за ентусиасти по бягане и е събитие, което включва цялото Милано. Висока производителност, решителност, издръжливост и ефективност са типични характеристики на BMW, които също принадлежат към основния речник на всеки състезател. Неслучайно много клиенти на BMW са запалени по бягането.

BMW потвърждава дълбоката си връзка със света на голфа

Още веднъж тази година BMW потвърди дълбоката си връзка със света на голфа благодарение на BMW Golf Cup International, най-впечатляващия и зрелищен аматьорски голф турнир с брой участници, който е близо 120 000 по целия свят, за броя на назначенията, повече от 2000 в 50-те страни, домакини на националните селекции, за възможността да бъдете главни герои на страхотно събитие, запазено изключително за играчи аматьори. Изданието за 2015 г. на BMW Golf Cup International, което BMW Италия организира в сътрудничество със своите дилъри, се проведе в 35 събития, изиграни на най-престижните игрища в цялата страна, кулминирайки с италианския финал. Победителите представляват Италия на световния финал, който се играе сред най-добре завършилите на различните национални турнири.

BMW Milano организира и BMW Milano Gran Prix в Le Rovedine Golf Club, от март до октомври, всеки четвъртък, за фенове и членове.

Ново BMW X1 и спортна страст

BMW X1 е обновен с ново поколение, способно да пренесе характеристиките на Sports Activity Vehicle в премиум сегмента на компактните автомобили с по-голяма интензивност: по случай пускането му на пазара и с оглед на следващия отворен уикенд на 24 октомври, новото BMW X1 прави спортно пътешествие с миланския клон на BMW Group Italia.

Всички предстоящи спортни дейности, ръководени от BMW Milano, ще включват клиенти и фенове на марката под мотото „Спортна страст“и ще предават ценностите, които обединяват спорта с най-новото попълнение на баварската компания.

Пълен комплект за пресата BMW Milano събитие

Препоръчано: