BMW i3: може да се наеме с AVIS Autonoleggio Italia

Съдържание:

BMW i3: може да се наеме с AVIS Autonoleggio Italia
BMW i3: може да се наеме с AVIS Autonoleggio Italia
Anonim
BMW i3
BMW i3

BMW i3: от днес се предлага под наем чрез AVIS Autonoleggio Italia. Автомобилите ще се предлагат в Рим и Милано и ще използват станциите за бързо зареждане, предоставени от ENEL

BMW i3 от днес, в офисите на AVIS на via Sardegna 38 / A в Рим и на piazza Diaz 6 в Милано, ще бъде възможно да наемете малкия електрически автомобил BMW.

Автомобилите имат безплатен достъп до ZTL на Рим и Милано: значително предимство в големите италиански градски райони. Освен това в зоните пред зарядните станции автомобилите могат да паркират безплатно на запазени паркинги. Автомобилите са оборудвани с кабели за бързо зареждане към колоните на Enel, а цената на зареждането за клиентите на AVIS е безплатна

Повече информация можете да намерите на уебсайта на AVIS с BMW.

BMW i3, устойчивата мобилност на бъдещето

BMW i3, първият сериен автомобил от BMW i, предлага мобилност с нулеви емисии в премиум автомобил, доставяйки чисто удоволствие от шофирането. Първият изцяло електрически модел на BMW Group създава напълно нови и иновативни възможности за придвижване в градския трафик с удоволствие от шофирането, устойчивост и работа в мрежа. Футуристичният дизайн на BMW i3 автентично изразява както типичния спортен дух на автомобилите BMW, така и ефективността, предлагана от четирите седалки. Неговата иновативна автомобилна концепция, с пилотската кабина от синтетичен материал, подсилен с въглеродни влакна (CFRP), съчетава лекота, стабилност и безопасност с изключителна обитаемост. Благодарение на системите за подпомагане на водача и услугите за мобилност на BMW ConnectedDrive и услугите на 360 ° ELECTRIC, разработени за BMW i, мобилността с нулеви емисии се превръща в завладяващо ежедневно изживяване в градската среда.

Електрическият мотор на BMW i3 осигурява максимална мощност от 125 kW / 170 к.с. и максимален въртящ момент от 250 N / m, предавайки мощността към задните колела чрез скоростна кутия с едно предавателно отношение. Максималната скорост е 150 км/ч. Електрическият мотор получава енергия от клетките на литиево-йонна батерия, интегрирана в дъното. Значително пониженият център на тежестта, дължащ се на конфигурацията (нисък и централен) на акумулаторния блок, и балансираното разпределение на масите между осите допълнително допринасят за пъргавината и управлението на автомобила. При ежедневен трафик батерията предлага пробег от около 130 километра; доставката на електричество се осигурява от нормален електрически контакт у дома, от BMW i Wallbox или от обществена зарядна станция.

Препоръчано: