Шампионат на BMW: „Денят на мармота“в Чикаго

Съдържание:

Шампионат на BMW: „Денят на мармота“в Чикаго
Шампионат на BMW: „Денят на мармота“в Чикаго
Anonim
Бил Мъри в Gardner Heidrick Pro-Am. ©
Бил Мъри в Gardner Heidrick Pro-Am. ©

Шампионат на BMW в Gardner Heidrick Pro-Am. © от Чикаго за „Деня на мармота“. Сред главните герои е актьорът Бил Мъри, родом от „ветровития град“

Бил Мъри спечели международна слава в ролята си на журналиста Фил Конърс, който беше хванат във времето в комедията „Денят на мармота“. Роден през 50-те години на миналия век в покрайнините на Чикаго, присъствието на актьора в Pro-Am преди шампионата на BMW в Conway Farms Golf Club беше не по-малко забавно. Мъри е не само успешен актьор, режисьор и продуцент, но и запален играч на голф, чиито качества на артист надминават дори феъруей и грийнове.

Заедно с петимата си братя и сестри - Мъри много рядко се появяват заедно на публично място - Бил Мъри беше един от големите агитатори на Gardner Heidrick Pro-Am, който традиционно открива BMW Championship. Бившата звезда на НФЛ Брайън Урлачър от Чикаго Беърс и Фред Хойберг, старши треньор на баскетболния отбор на Чикаго Булс от НБА, също направиха старт в Pro-Am. По този начин те подкрепиха Evans Scholars Foundation, която ще получи всички приходи от BMW Championship. Бакалавърските стипендии на Фондацията и наградите Evans Scholars за Caddies. От 2007 г., когато BMW стана мажоритарен член на турнира, със събрани над $19,6 милиона. Всички братя Мъри са били кади в младостта си. Ед, най-големият от братята, всъщност беше получател на стипендия на Евънс.

След кръга си Урлахер, неговият плеймейт Хенрик Стенсън (FedExCup номер четири) и неговият кеди и представител на Evans Scholars Джордано Паундър се изправиха един срещу друг в предизвикателството BMW i8: бъдете първият, който маневрира с топка за голф и удря дупката възможно най-бързо с помощта на радиоуправляем модел на революционния plug-in хибриден модел. Урлахер, който се оттегли от американския футбол през 2013 г., беше един от най-добрите футболисти на своята ера на този пост. Подобно на Стенсън обаче, той успя да се справи с Паундър, чиято победа го направи покровител на дарение от 10 000 долара за Evans Scholars Foundation от BMW от Северна Америка.

От четвъртък светлината на прожекторите е в Чикаго върху най-добрите голфъри в света. И обещава да бъде вълнуващо шоу - в спортен смисъл: от 70-те играчи от световна класа, по-малко от половината - само 30 - са се класирали за предпоследния кръг на плейофа на FedExCup, който ще продължи към финала на сезона: шампионата на Тура, Атланта. Общият победител на FedExCup ще получи бонус от $10 милиона.

Сценарият обаче има потенциал за повече от щастлив край. Тази година две грандиозни награди Hole-in-One са готови за грабване в BMW Championship: BMW i8 (за първото Ace на 11 дупка) и новото BMW 7 Series (за първото hole-in-one на 17-ти).)

Професионалистите не са единствените, които имат шанс да спечелят новото BMW Серия 7. Наградата Hole-in-One е отворена за всички посетители на BMW Championship: първите седем фена имат достъп до зелената зона на „BMW Shootout”в събота и те могат да опитат късмета си на 17-та вечер - и за да могат да си тръгнат с флагмана на BMW, те обаче трябва да направят мечтан изстрел. Това би била историята, която Холивуд би харесал.

BMW Championship
BMW Championship
Изображение
Изображение

Препоръчано: