BMW M235i Dinan: най-доброто на една ръка разстояние

Съдържание:

BMW M235i Dinan: най-доброто на една ръка разстояние
BMW M235i Dinan: най-доброто на една ръка разстояние
Anonim
BMW M235i Dinan
BMW M235i Dinan

BMW M235i Динан: американският тунер прави подобрения до вече перфектното BMW M235i. Симпозиум от 440 к.с. и 610 Нм. Цената? Над $60 000

BMW M235i Dinan: Малкото BMW M235i е за много BMW ентусиасти най-доброто BMW за шофиране, което се продава в момента. Сигурни сме, че собствениците на BMW M4 биха имали какво да кажат за него, но повечето ще се съгласят, че M235i е най-доброто предложение на BMW. Малък, компактен и експлозивен. BMW M235i е удоволствие за шофиране в ежедневието и при случайна употреба на пистата.

Инженерите на Dinan, един от най-популярните тунери на BMW, са склонни да се съгласят с този анализ. Според техническия директор на Dinan, Каспер ван дер Шут, M235i е BMW, което може лесно да се управлява в ежедневието и на пистата.

Е, както всяко друго BMW Dinan, до което се докопа, BMW M235i Dinan не може да бъде напълно обърнато с главата надолу. погрешно Autoblog.com имаше достатъчно късмет да бъде първият, който тества BMW M235i Dinan и даде страхотни отзиви.

Dinan предлага широка гама от опции за усъвършенстване на BMW M235i. M235i, управляван от Autoblog, получи тези малки надстройки:

  • Dinantronics ECU
  • дренаж със свободен поток
  • Въздушна кутия от въглеродни влакна
  • Двуядрен увеличен междинен охладител
  • Нов турбокомпресор
  • Нов олекотен стабилизатор
  • Нови горни рамена на окачването
  • По-твърди пружини

Малки и умели козметични щрихи, дори ако интериорът е относително непокътнат.

Целият този допълнителен комплект прави цената на BMW M235i Dinan над $60 000.

Според Autoblog, BMW M235i Dinan е абсолютно удоволствие за шофиране.

Dinan успя да доведе мощността на 6-цилиндровия трилитров N55 до около 440 к.с., от оригиналните 326, и максимален въртящ момент от 610 Nm. Така че това BMW M235i Dinan е абсолютна ракета и унищожава класически 0-100 км/ч за по-малко от 4,6 секунди. Но красотата на автомобилите Dinan е, че ключовите характеристики и характеристики, които правят серийния автомобил толкова страхотен, не са изкривени. По този начин BMW M235i Dinan все още има същото леко, но по-директно кормилно управление, но може би с още по-голяма чувствителност, благодарение на новите рамена на окачването. Просто е по-бърз, по-рязък и по-силен.

Свободно течащият ауспух позволява на красивия шестцилиндров двигател да пее своята песен.

Силно, дълбоко бръмчене се чува най-малко, което отстъпва място на писък, докато премествате иглата близо до червеното.

Толкова е интересно да се види неизползваният потенциал на BMW M235i, че благодарение на някои актуализации той може да бъде използван. Динан можеше лесно да увеличи мощността далеч, отколкото вече го направи, но той остана в диапазона на серийния автомобил. Тъй като усещането за M235i е все още там, но вече няма спирачки, той е свободен да диша. Докато $60 000 са обективно много пари за малко купе, те са абсолютно много добре платени за перфектното BMW.

BMW M235i Dinan
BMW M235i Dinan
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: