BMW Motorrad Italia SBK Team: точки в Херес

Съдържание:

BMW Motorrad Italia SBK Team: точки в Херес
BMW Motorrad Italia SBK Team: точки в Херес
Anonim
BMW Motorrad Italia SBK Team Jerez
BMW Motorrad Italia SBK Team Jerez

BMW Motorrad Italia SBK Team: двете състезания, валидни за ENI FIM Superbike World Championship, се проведоха миналия 20 септември в Херес де ла Фронтера, Испания. Badovini заема 14-то и 15-то място

Отборът на BMW Motorrad Italia SBK взе участие преди два дни, на пистата Херес де ла Фронтера в Испания, в двете състезания, валидни за единадесетия кръг от световния шампионат ENI FIM Superbike.

В двете състезания, проведени на суха писта и в слънчев ден, Аертон Бадовини, пилот на BMW Motorrad Italia SBK Team, стартира от шести ред. След добър старт в състезание 1, Бадовини задържа позицията си, без да намери темпо, което да му позволи да настигне останалите състезатели, и завърши на петнадесето място, събирайки точка в класирането.

В състезание 2 още един добър старт за Бадовини, който му позволи да премине в първите обиколки на четиринадесето място. Тъй като не успя да увеличи темпото си в състезанието, пилотът на BMW Motorrad Italia SBK Team все пак остана в зоната на точките и завърши на четиринадесето място.

Отборът BMW Motorrad Italia SBK спря на испанската писта след проведените състезания, за да проведе ден на тестване, което ще бъде полезно за подготовка за следващия кръг от Световния шампионат по супербайк, определен за уикенда от 2-ри, 3 и 4 октомври на пистата Magny Cours във Франция.

Аертон Бадовини:

„Въпреки страхотната работа, свършена от екипа през тези дни, ние не успяхме да намерим необходимата конкурентоспособност, за да постигнем резултатите, които се конкурират с нас. Опитахме няколко решения, но не можахме да намерим решение на нашите проблеми с настройката. Очевидно не съм доволен, но и не се притеснявам, защото знам, че проблемите ни са свързани само с тази писта. Утрешните тестове идват в точното време, за да изпробваме нови компоненти и да ни подготвим по-добре за последните два кръга от шампионата."

Херардо Акочела - Директор на екип :

„Екипът работи много и дори днес опитахме много и сменихме често настройките на мотора. За съжаление не сме решили проблемите си на тази писта. Утре ще тестваме някои нови компоненти и ще продължим с работата по фина настройка, особено във връзка с финала на шампионата."

Херес - Испания

Състезание 1: 1) Сайкс (Kawasaki) - 2) Дейвис (Ducati) - 3) VdMark (Honda) - 4) Риа (Kawasaki) - 5) Хаслам (Aprilia) - 6) Pirro (Ducati) ………… 15) Badovini (BMW) .

Състезание 2: 1) Дейвис (Ducati) - 2) Торес (Aprilia) - 3) Хаслам (Aprilia) - 4) Риа (Kawasaki) - 5) Сайкс (Kawasaki) - 6) Baiocco (Ducati). ……. 14) Badovini (BMW) .

Пълен комплект за пресата BMW Motorrad Italia SBK Team Jerez

BMW Motorrad Italia SBK Team Jerez
BMW Motorrad Italia SBK Team Jerez

Препоръчано: