Европейски бизнес награди: BMW печели l’ издание 2015/16

Съдържание:

Европейски бизнес награди: BMW печели l’ издание 2015/16
Европейски бизнес награди: BMW печели l’ издание 2015/16
Anonim
Европейски бизнес награди BMW ConnectedDrive Store
Европейски бизнес награди BMW ConnectedDrive Store

издание на European Business Awards 2015/2016, BMW AG бе обявено за национален шампион на Германия в категорията за ориентиране към клиента за своя BMW ConnectedDrive Store

Издание на European Business Awards 2015/2016: BMW Германски национален шампион в категорията за фокус върху клиента за интермодалната система BMW ConnectedDrive Store. Това означава, че компанията ще представлява Германия във втория кръг на това престижно състезание.

BMW ConnectedDrive Store за максимална гъвкавост.

В новия BMW ConnectedDrive Store потребителите могат да комбинират услуги и приложения, за да отговорят на своите нужди напълно индивидуално. След достъп до портала за клиенти "My BMW ConnectedDrive", потребителят може да резервира или поднови и незабавно да използва предлаганите услуги не само на компютър, но и от своята удобна, проста и безопасна работна станция, докато шофира автомобила, до контролния дисплей

BMW ConnectedDrive Store е достъпен онлайн денонощно. Това означава, че широка гама от услуги, като полезна консиерж услуга или Система за информация за трафика в реално време (RTTI), могат да бъдат изтеглени по всяко време. Допълнителни функции и функции като BMW Online, Интернет, Дистанционни услуги също са налични, както и всички готови BMW приложения, включително Napster, Audible, Spotify и Deezer.

Награди за най-динамичните компании в Европа

Това е деветият път, в който ще бъдат връчени Европейските бизнес награди; по този повод бяха номинирани компании от 33 европейски държави в десет категории. Те ще бъдат оценявани от над 150 висококвалифицирани жури от света на бизнеса, политиката, науката и медиите. Освен това във всяка държава ще бъде присъдена награда от широката публика. Над 170 000 гласа бяха подадени за тази награда миналата година.

Конкурсът е витрина за най-динамичните компании в Европа. В категорията за иновации наградите отиват за компании, които реагират не само на постоянно променящите се икономически условия, но и им влияят чрез иновативни бизнес модели, като по този начин установяват нови тенденции за развитие.

Тази награда признава значението на иновациите като бизнес стратегия.

Пълен комплект за пресата Европейски бизнес награди 2015-2016

Препоръчано: