BMW Серия 3: доставен 10-милионен брой

Съдържание:

BMW Серия 3: доставен 10-милионен брой
BMW Серия 3: доставен 10-милионен брой
Anonim
BMW Серия 3

BMW Серия 3: кола номер 10 милиона ще бъде доставена на автошкола в Eichstätt. BMW 320d Imperial Blau през септември е готово за дълъг път

BMW Серия 3: кола номер 10 милиона беше доставена на автошкола в Eichstätt.

BMW 320d a Imperial Blue слезе от поточната линия през септември в завода на BMW Group в Мюнхен, бележи крайъгълен камък в историята на успеха на BMW Серия 3. Новият собственик беше щастлив да поеме автомобила в BMW Welt.

Представително превозно средство отива в Eichstätt

От 2007 г. доставката до BMW Welt е перфектното клиентско изживяване в края на процеса на закупуване на нов автомобил. Следователно беше подходящо 10 000 000 000 BMW Серия 3 Седан да бъде предадено на новия си собственик, Ксавер Битл от Eichstätt, на сцената на Premier в BMW Welt. Имаше обаче допълнителна изненада, тъй като работниците, които помогнаха за направата на автомобила, бяха там, за да поздравят клиента и семейството му, показвайки огромните числа зад него, които отбелязаха на нищо неподозиращия собственик, че неговото BMW 320d е 10 000 000 от този тип. За Xaver Bittl, който притежава автошкола в Eichstätt и е клиент на BMW от много години, приемът на BMW Welt беше незабравимо изживяване.

Придружени от снимачен екип, Херман Борер, ръководител на завода на BMW Group в Мюнхен, и Хелмут Кес, ръководител на BMW Welt в Мюнхен, поздравиха щастливия клиент.

„Процесът на предаване е уникално изживяване за нашите клиенти. Днес беше много емоционално. Доставката на 10 000 000 000 BMW Серия 3 седан е специален повод за компанията. Щастливи сме, че успяхме да осигурим идеалната обстановка за такова изключително събитие"

каза Helmut Käs.

BMW Серия 3 - огромен успех

С около 14 милиона продадени автомобила в над 130 страни, BMW Серия 3 е най-успешният автомобил на BMW Group. Историята на успеха започва през 1975 г., когато BMW Серия 3 е наградена на автомобилното изложение IAA като началото на линия от спортни автомобили от среден клас. Оттогава този международен бестселър се утвърди като еталон за автомобилната индустрия по отношение на спортност, ефективност, комфорт, свързаност и дизайн. Мястото в Мюнхен е от особено значение тук не само по отношение на производството (всяко от шестте поколения е произведено в завода на BMW Group в Мюнхен), но и по отношение на доставката на автомобила.

Доставка до BMW Welt

Събирането на автомобила е една от централните функции на BMW Welt. Архитектурата на BMW Welt е проектирана да превърне първия контакт с новия автомобил в незабравимо изживяване. Кулминацията на процеса на доставка е, когато клиентът кара новата кола от рампата Premier и по улиците на Мюнхен. Специализираната програма, включваща персоналното внимание на служител и доставката на новия автомобил редовно привличат клиенти от цял ​​свят, които идват тук, за да сбъднат личните си мечти. Всеки ден на сцената на Премиерата над зрителната зона се извършват между 80 и 120 предавания, а понякога и 160. От отварянето на BMW Welt през 2007 г. близо 150 000 клиенти са събрали новото си BMW на сцената на Premiere.

Пълен комплект за пресата BMW Серия 3 доставка 10-милионно копие

Популярна тема